You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Cennet kapisini açan dua

Cennet kapisini açan dua

Kıdemli Üye
Cennet kapisini açan dua
Nihat Hatipoglu hoca programinda vermisti

CENNET KAPISINI AÇAN DUA

Ya Allah, sen benim Rabbimsin. Senden gayrı hiçbir ilah yoktur. Ben senin kulunum, gücüm yettikçe senin ahdin ve vaadin üzerindeyim. İşlediğim şeylerin şerrinden sana sığınıyorum. Bana olan nimetlerini de, günahlarımı da itiraf ediyorum. Artık beni yarlığayıver. Şu bir gerçektir ki: günahları senden başka yarlığayacak yoktur.

Bu duanın faydası:

Peygamber Efendimiz (sallallahu aleyhi ve sellem) bu duayla ilgili şu müjdeyi vermiştir: "Bir kimse bu istiğfarı gece okur sabah olmadan önce vefat ederse veya sabah okuyup akşamdan önce ölecek olursa ona cennet vacip olur."

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 18-09-2010, Saat:02:08 PM, Düzenleyen: Melek.
Profesör
RE: Cennet kapisini açan dua
amenna...

samimi kalple yapılan bütün dualar cennetin kapısını açar Allahın izniyle...
tşkler melek
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
güzel anlatıyor ama bazı yerde çok fazla yumuşak... dinliyorum begeniyorum..ama ters düştüğümüz noktalar da oluyor...bazen bazı emirleri bazı kuralları o kadar yumuşatmak dogru değil bence...herşeyi yumuşatarak anlatırsak insanlara ...saptırmış oluruz...yine de dinliyorum begeniyorum
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
duanın orjinalini bulursak koyalım, yani kim bulursa getirsin, daha güzel olaiblir (:
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.