Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Cemevi ve İslam İnancında İbadet yeri
Cemevi ve İslam İnancında İbadet yeri
tamam bu yazınızdan sonra sizi dikkate almıyorum çünkü verdiğiniz temsillere bir bakın kimin basitliğe düştüğü ortada kimin sığlığı olduğu ortada verdiğiniz temsillere bir bakın İslamla yakından uzaktan ilgisi olmayan kesimler tamam aleviler eline diline beline sahip olurlar cem yaparlar dede önünde söz verirler çok tanıdığım çapkın alevi arkadaşlarım bunlara hiç uymuyor bende bu örnekleri vermek istemezdim ama siz mecbur ettiniz
alıntı gerçekle uzaktan yakından alakası olmayan kaynaklar gösteren bir kişiye benim diyecek bir şeyim yok
size yazmıyorum çünkü sizi samimi bulmadım kardeşim dar kapsamda hareket eden bir kişi nin ruhsat alanıda dardır ne yaparsan yap anlatamazsın bir çok sorumada cevap alamadım zaten siz bildiğinizle kalın sizin düşünceniz dininiz görüşleriniz hepsi size bizimkisi de bize son sözüm şu Peygamber Efendimizin Ashabı gökteki yıldızlar gibidir Hazreti Ebubekir R.A. Sıddık, Hazreti Ömer R.A. adalet timsali, Hazreti Osman R.A. edep ve haya örneği, Hazreti Ali R.a. cengaver, Hazreti Hatice ve Hazreti Aişe R.A. annelerimiz Peygamerimizin biricik eşleri Hazreti Fatıma R.A. peygamber Efendimizin biricik kızı bunlara dil uzatanların dininden şüphe ederim bu kadar
biraz daha yazmaya devam edersek saygılı ortam gitgide saygısını yitirmeye başlıyor RABBİM hidayet versin siz o yolda biz bu yolda gidelim hakikat ahirette hesap gününde belli olur zaten hem o şöyle bu böyle ile nere varacağız kardeşim kendimizi kurtadık da mı geçmişle hesaplaşmalar yapıyoruz önce kendi hesabımızı bir kontrol edelim hele bir bakalım bir ne durumdayız yazdıklarımızla yaşadıklarımız uyuşuyormu değilmi yine selam ve saygılarımı sunuyorum vede artık size cevap yazmayacağım bu daha hayırlı çünkü faydalanmak yerine zıtlaşma başladı gerek yok hayırlı RAMAZANLAR güzel kardeşim
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi