You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ce'e den tavsiyeler :)

Profesör
sağlıklı yaşam ve güzel bir vücut için BAYANLARA tavsiyeler gülücük erkeklerde tabi uygulayabilir izin veriyorum Tongue
hepsi tarafımca denenmiştir faydası görülmüştür gülücük
maydonoz sapı suyundan başlıyorum:
kilo verdirir, iltihap söker ve bölgesel yağlardan kurtulursunuz
bi de yüzünüze pansuman yaptığınızda hoş parlak görünüyo
başkada varmış da ben başka faydasını görmedim tabi içi dünyamda neler dönüyo bilmem Smile

hazırlanışı;
çaydanlık cezve veya küçük tencerenin içine 1 demet maydonozun yaprakları ve sapı atılır
daha sonra içine bi miktar su ile kaynatılır 2 bardaklık yeter
kaynadıktan sonra süzün sapı ve yapraklarını kullanmanıza gerek yok atın onları.
suyunu sade de içebilirsiniz ben limon sıkıyorum zevke göre gülücük
bi kaseye de azıcık ayırın yüzünüze sürün içine limon sıkabilirsiniz limon akneden arındırır ve parlatır.
hadi kolay gelsiin Smile
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: ce'e den tavsiyeler :)
böbrek taşı düşürür

ha bide tansiyon düşürür
çok içilirse wc yoluna kombine bileti şart :D
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
abartmamak lazım tabi reyyan abla haftada 1 bardak yeterli gülücük
tabi diğer faydaları da gözardı etmemek lazım Smile
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
sabah kahvaltıdan önce 1 elma yemek sindirimi kolaylaştırır ve tok tutar ayrıca cildi de güzelleştirmede yardımcı. kabuklu yemeniz tavsiye edilir dişleriniz için gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bi kadın aslında fit bi vücuda sahip olsa da yemek yedikten sonra azıcık bi göbek çıksa kilo aldım diye deliye dönebilir Smile kilolu olmasına gerek yok formunu koruması lazım bi bayan her zaman için! :D
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.