You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Çatı adaya istifa ile tepki verdi!

Çatı adaya istifa ile tepki verdi!

( لا تَحْزَنْ إِنَّ اللَّهَ مَعَنَا )
RE: Çatı adaya istifa ile tepki verdi!
Ey Fukara Yüreğimin,

Rahmeti Sonsuz SevgiLisi...!
Beni Sana Sürünerek DeğiL...

Koşarak Ulaştır Ya Rabb...

Görüyorsun...
Kırık Döküğüm...
Boynu Büküğüm...

Yüreğim!
Kör düğüm ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Verdikleri demeçlerden, röportajlardan bile görebilirsin aradaki farkı..ben burda Sadece hitap şekillerini ele aldım..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
mhpnin oy oranı olan yuzde 15 lık kısmın,chpnın aday gosterdıgı sahsa oy verecegını dusunuyor musun sedat.
ve sırf devlet bahcelı bu adamı destekledı dıye mhp tabanından bu adama oy vermeyecek ınsanlar tanıyorum.
ve "tayyıp erdogan basbakanlıgı bıraksın yeter kı,cumhurbaskanı adayı olsun oyumu ona verırım" diyen ınsanlar da tanıyorum.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
mhp ve chp nin oyları garanti oylardır her zaman , chp ve mhp nin oyları çok az bir oynama yapar , siyasi partilerin çoğu çöktü fakat mhp ve chp iktidar olmasada meclise her zaman girmiştir , ben hiç birini tutmuyorum fakat genel bir değerlendirme yapıyorum , bu yüzden son seçimde gösterdiki erdoğanın alacağı oy yüzde 45 i geçmez , son noktaydı bu , çünkü son seçim erdoğan karşıtlığı üzerine yapıldı , ve chp ve mhp yüzde 40 a yakın , akp yüzde 45 e yakın oy aldı , yani burda pkk sempatizanlarının kime oy vereceği ve geriye kalan yüzde 5 lik diğer siyasi parti kesimlerinin kime oy vereceği önemli , yani başa baş bir çekişme var ortada .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 17-06-2014, Saat:12:43 PM, Düzenleyen: sedatsedat.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.