You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Çatı adaya istifa ile tepki verdi!

Çatı adaya istifa ile tepki verdi!

Cezalı Üye
RE: Çatı adaya istifa ile tepki verdi!
akp ihsanoğlundan baya korktu , bu belli oluyor . çünkü erdoğan cumhurbaşkanlığını kazanamassa , siyasi hayatıda biter , başbakanlığıda kalmaz bence , kaybetmiş biri ne kadar popüler olabilirki artık . chp ve mhp oyları yüzde 40 garanti , yüzde 10 da buna eklenirse erdoğan kaybeder . erdoğanında nerdeyse yüzde 10 luk bir kesime ihtiyacı var .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 17-06-2014, Saat:12:02 PM, Düzenleyen: sedatsedat.
.
Herşeyi geçtim herşeyi...Bu sıfata aday birinin bir kere öncelikle hitabetinin güzel olması gerekiyor..Allah aşkına iki lafı bir araya getirip konuşamayan, hitabı bilmeyen, önündeki kağıda bakmaksızın konuşabilen kitlelere seslenen bir vasıf taşıyan aday olabilecek kimseyi göremiyorum ben o cepheden gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
zeyneb ;

erdoğan kağıda bakmıyor fakat monitöre bakıyor gülücük sen herşeyi aklındanmı söylüyor sanıyorsun gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 17-06-2014, Saat:12:04 PM, Düzenleyen: sedatsedat.
.
Tabiki hayır...illaki olacak bunlar...unutuyorsun heralde balkon konuşmalarını..eeee o zaman kılıçtaroğluda monitörden baksın..ne alakası var Allah aşkına.
Bunu ilk beğenen sen ol.
( لا تَحْزَنْ إِنَّ اللَّهَ مَعَنَا )
En azindan sirtlarindan buyuk bi yuk kalkti En azindan bi adaylari var artik rahat uyku uyurlar :D
Ey Fukara Yüreğimin,

Rahmeti Sonsuz SevgiLisi...!
Beni Sana Sürünerek DeğiL...

Koşarak Ulaştır Ya Rabb...

Görüyorsun...
Kırık Döküğüm...
Boynu Büküğüm...

Yüreğim!
Kör düğüm ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
ben onların yokmu dedim ? ben hiç birini tutmuyorum zeyneb , bu yüzden onalrla ilgili söylediğin hiç bir şey bana etki etmiyor , kağıttan okuyor diyen sensin , bende sana cevap olarak yazdım sadece , yani herkes yapabilir tabiki , ha kağıt ha monitör , monitör olayında gizlemek var sadece , monitörden okunduğunu herkes anlamaz çünkü .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 17-06-2014, Saat:12:19 PM, Düzenleyen: sedatsedat.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.