You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Çarşaflı yada feraceli bir bayanla evlenmek???

~Laedri~
Arkadaşlar başlığı görünce kimse yanlış anlamasın... Benim bu hususta Çarşaflı veya feraceli peçeli abla ve kardeşlerime yada kocalarına danışmak istediklerim var..
Çarşaf yada Peçe ölçütü günlük yaşamda ve birinci dereceden akrabalarla yakınlıkta evlendirdikten sonra bi engel çıkarıyor mu ? Veyahutta ikili iliskilerinizi Eş-anne-baba düzleminde etkiliyormu? Bu konuda bizleri azçok aydınlatabilir misiniz acaba? Malumdur ki Rabbim kısmet ederse B'nde ilerdeki eşimin bu giyim biçimini benimsemiş Olmasını isteyeceğim için kafamdaki sorulara cevaplar arıyorum
Saygılarımla
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Çarşaflı yada feraceli bir bayanla evlenmek???
Akrabalar dışlar diye tesetture riayet etmeyen kadından eşte olmaz annede

Akrabalar dışlar diye karısının tesetturene karışan adamdan kicada olmaz babada
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Yani yanlış anlaşılmasın ama ben olsam
Kara çarşaflı bir kadınla yanyana oturmaya bile korkardım yani :p

Sebebini bilmiyorum belki bir fobidir bendekide gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
~Laedri~
Beni yanlış anladınız mevzu dışlamak yada dışlanmak değil benim çevremde böyle örnek olmadığı için soruyorum sonuçta ailem zaten bu konularda karşı değiller bilakis Düşünceleri bu yönde yalnız bu yaşam biçimi daha içe kapalı olduğu için sınırları daha belli.. Örneğin ben bi erkek olarak rahat bi şekilde gidiyorum diyelim alışverişe yada standart bir işimi halletmeye ama günlük hayatta.. Bu durum bu ablalar için yada kardeşler için handikap oluyor mu
Bunu ilk beğenen sen ol.
( لا تَحْزَنْ إِنَّ اللَّهَ مَعَنَا )
12-13 yaşıma kadar hep kara çarşaflıları mafya filan sanardım, korkardım, çocukluk işte gülücük
Tabi büyüdükçe saygı duymasını öğrendim fakat pek hoş durmuyor..
Bizim ailede o tür örtünen yok olsa da açık konuşiyim istemezdim ..
Ey Fukara Yüreğimin,

Rahmeti Sonsuz SevgiLisi...!
Beni Sana Sürünerek DeğiL...

Koşarak Ulaştır Ya Rabb...

Görüyorsun...
Kırık Döküğüm...
Boynu Büküğüm...

Yüreğim!
Kör düğüm ...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.