You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yeni Üye
caresizlik
selamün aleyküm,

ben bir sevdigim vardi biliyorum yanlis. Istemeye gitcektin ne oldu etti kizlan aramiz bozuldu. Bir ay boyunca konusmadik. Sonra ben vazgecemedigim icin oda sevdigi icin iletisime girdim. Bu sefer niyetim direkt nisanlanmakti. Kizin gönlünü almak bir kac hafta sürdü. Ve yine cok kizdigim birseyi yapmis. Bana anlatinca ve kendini savununca ben cildirdim o beni engelledi. O an gece vaktiydi sen böyle yaparsan bende böyle yaparim dedim. Bir kizlan iletisime gectim. gece oldugu icin ulasamadim. Sabah bu kiz bana yazdi ve kendimden utandigim pis konusmalar yazismalar oldu ve iki keren telefonlasma.Telefonlasirken bölmüs olsamda kendimden cok utaniyorum. sevdigime karsi ihanet ettim. Öfkeden iletisime gectim sonra seytana uydum. Sevdigim baslarda anlatmadim halada bilmiyor. Bu olaydan sonra sevdigimin ailesiylen ailecek tanismaya gitti artik isler baya ciddilesti. Yakinda istemede olcak gibi. nisanlanmadan ihanet ettim. Cok pismanim icim rahat degil. vicdan azabi cekiyorum. sizce bu durumda ne yapmalim? Bir yandan unut herseyi diyorum sevdigine itiraf edip ona aci cektirme diyorum. Ama vicdanim rahat durmiyor. Bir yandadan itifraf ette senin ne pislik oldugu bilsin öyle vazgece bilme duruma varken vazgecsin yanlis hayallere kapilmasin diyorum. Sizce yaptigim aldatma sayiliyormu? Ne yapim durumda itiraf edimmi ona göremi karar versin yada kapatimmi olayi kapatabilirsem o mutluluktan ucarken ben yüzüne bakamiyorum. Bir sorum daha olcakti günahlarini anlatmaniz diyorlar. Ama vicdanim hic durmassa ne yapcam tövbe ettigim halde durmiyorsa. Sevdigimi yanlis bir hayale sokmam dogru olurmu yoksa aciklik geterip elimden geleni yapmammi dogru olur.
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
RE: caresizlik
Ve aleykum selam;

Anladığım kadarıyla yabancı kızla telefonla iletişim kurmuş ama baş başa görüşmemişsiniz.
Namahremle o tür konuşmalar günah olsa da dokunmanın ve zinanın günahı ve cezası daha büyüktür tabi ki Allahu alem.

Çok pişman olduğunuz anlaşılıyor. Tövbe istiğfar etmişseniz,
bu günahınızı anlatmanıza gerek yoktur.

Ebu Hureyre (r.a.) dan rivayet edilen bir hadisi şerifte Resulullah (s.a.v.) buyurmuş ki:

"Ümmetimin hepsi affa mazhar olacaktır, günahı aleni işleyenler hariç. Kişinin geceleyin işlediği kötü bir ameli Allah örtmüştür. Ama, sabah olunca o: "Ey falan, bu gece ben şu şu işleri yaptım!" der. Böylece o, geceleyin Allah kendini örtmüş olduğu halde, sabahleyin, üzerindeki Allah'ın örtüsünü açar. İşte bu, günahı aleni işlemenin bir çeşididir."
[Buhari, Edeb 60; Müslim, Zühd 52, (2990).]
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 14-04-2015, Saat:01:16 PM, Düzenleyen: Zehan.
.
E kardeşim siz şimdiden böyle misilleme yapıyorsanız birbirinize ilerde evlendiğinizde ve sorun çıktığında aranızda ne yapacaksınız?! Aynı şekilde mi misilleme yapacaksınız, düşüncesi bile iğrenç..bence ikinizde yollarınızı ayırın..Baştan sona yanlış bir beraberlik
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Ya Settar Celle Celalühü..ayıpları , kusurları örten rabbimin adı ile tövbe etmelisin..insanlar hata yapabilir..önemli olan hatayı kavrayabilip pişman olmak..

sürekli ayıbın aklına geliyor pişmanlık duyuyorsan hatanı anlamışsın demektir..

sen kıza birşey söyleme ve ondan da vazgeçme...bu şeytanın bir oyunu..ve şeytanı sevindirme..

illaki de aynı şeyi yapmamak kaydı ile...

Adem babamızda oyuna gelip o elmayı yemedimi...kaç bin yıl dünya da tek başına tövbe etmedimi..yediren kim , sürgün ettiren kim, tövbeye yönelten kim ..

en büyük dönüşler günahlarla başlar..tabiki de dönüşünde samimi isen... gülücük
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
anlatarak rahatlayacaksan anlat o zaman kardeşim...bizim ifade ettiklerimiz açık ve net...tekrar izahate gerek yok...

siz bu kadar vicdan yapıyorsanız demek ki anlatığınızdan da daha büyük bir günah işlediniz
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
yok estağfurullah tepki değil di benimkisi..kısacası biz ne dersek diyelim siz içinizdeki sesi susturamayacaksınız...o zaman anlatında rahatlayın dedim...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 17-04-2015, Saat:08:31 AM, Düzenleyen: Noyan.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.