Gece uyumak için saydığım koyunlar trip atıyor lan bana. Neymiş efendim o iki kere atlamış sıra bozulmuşta, diğerinin çite yünleri takılmışta.. Bak bak!
Kız olmuş 110 kilo, hala facede, tivitırda eski sevgilisine
laf sokma çabasında.
Neymiş, intikam soğuk yenen bi yemekmiş.
Bi o kaldı yemediğin, ye onu da ye

Sen mesaj atarsn , beklersin , beklersin sonra o sana mesaj atar ve sen hemen cevap verirsin yine beklersin,beklersin . Yazk lan

Konuşup konuşup konuşacak birşey kalmayınca, ''amaaan boşver dedikodu yapmış olmayalım'' diyen kadın, Türk kadınıdır
Kocaman öptüm nedir ya? Nabıyon bütün kafayı mı yalıyon? Ağzın esneyip 20 cm mi oluyor? Nedir yani?
Millet deri mont giyince Brad Pitt’e benziyo.. Ben giyiyorum bildiğin çiçek abbas
KadınIarın kuaförde saç yıkatma olayı çok güzel. Arkaya yaslanıp keyfini çıkarıyoyolar. Berber bizim kafamızı lavaboya sokuyor nefes alamıyoruz lan.
Otobüs tıklım tıklım şoför bile ayakta gidiyor, teyze de pis pis bana bakıyor. Lan ayaktayım zaten, ne yapayım öleyim mi teyze ya.
Elma dersem Sev, armut dersem Gel, Avakado dersem mal gibi bakarsın dimi. hayatında avakadomu gördün.
Otobüste filmIere özenip başımı cama koyup biraz duygusallık yaşayayım dedim yollar yüzünden 60 defa başımı cama vurdum.
Her şey zamanla geçer diyenin ağzına ıslak odunla vurasım, sonra da “zamanla geçer” diyesim var.
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz? – Rihanna gibiydi + Açılın cenazeyi ben yıkarım.
—Kızım! Ben sana demedim mi odanı topla diye ?+Yoo demedin -Demem mi lazım?
”Seni seviyorum” demek kolay. Asıl zor olan ‘Şemsi paşa pasajında kırk kulpu kırık tunç tas has hoş kayısı hoşafı’ diyebilmek