You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Camide Müezzin Her Yatsıdan Sonra Amenerrasulu Okuyor Mu ?

General
... ?
Ya Söylersem Kim Anlar ?
Söylemezsem Bağlar Gamlardan Ağlar Sad

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: Camide Müezzin Her Yatsıdan Sonra Amenerrasulu Okuyor Mu ?
Aslında her müslümanın kendisinin okuması gerek! Ama bizimkiler o okudu bizim okumamıza gerek yok diye okumuyorlar!... Sorunun cevabı okusa kendisi için okumuş olur okumasa okumamış olur zorunluk yoktur.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Y_klbk Başka sitelerden konuları kopyalamak kul hakkıdır.Haberiniz olsun.Konu açacaksanız kendi sorularınız olacak şekilde açın.
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Geldi üzerime üç keder bir anda,
Yalnızlık,esaret ve sevgilinin hasreti,
Yalnızlığın ve esaretin çaresi var,
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Sorduğu soru özgün bir soruysa evet.Kaza namazı var mı gibi bir soru değil mesela bu soru.Kendisi söylesin bu soruyu bir yerden mi görmüş yoksa kendi kafasından mı yazmış?
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Geldi üzerime üç keder bir anda,
Yalnızlık,esaret ve sevgilinin hasreti,
Yalnızlığın ve esaretin çaresi var,
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Hasbinallah ve ni'mel vekil..Bu seni neden rahatsız ediyor ibni mesud..Kardeşim sen paylaşımlarını yapsana
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Konu paylaşmak elbette güzeldir.Hele özgün olursa daha da güzeldir.Beni yanlış anlamayın.Ama o konuların sahibini tanıyorum ve yazılarının kopyalanmasına razı değil.Bu cevap sizin için yeterli mi?
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.