You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Çağımızda evlilikler...Eriyen Pamuk Helva...

Çağımızda evlilikler...Eriyen Pamuk Helva...

~Laedri~
RE: Çağımızda evlilikler...Eriyen Pamuk Helva...
Artık insanların öncelikleri okadar değiştiki... Gerçekten ihtiyacı olan şeylerle nefsinin istediği şeyleri karıştırıyor.. Belli bir zaman sonra bunu idrak ediyor ama iş işten geçmiş oluyor o zamanda..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Çevremdeki insanların çoğunluğu kendisine evliliğe mecbur hissettiği için evlendi.Bazılarında İki tarafında geçmişi baya kalabalık,baya birliktelikleri olmuş.Yani çatlak temeller üzerine kurdular evliliği.Ne ilklerdi nede son olacaklardı.Sonrasında pişman olanları gördüm,ama ne fayda.Durum bundan ibaret.Hayatınıza birilerini ortak ederken dikkat edin.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Herkese katılıyorum
Evlilik olayina katilmiyorum.
Zaten turkiye collesiyor
Kuresel ısınma, globallesn dunya
Falan filan.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Yahu "hayat oyun ve eğlenceden ibaret", bozmayın tadını.
Yada muttaki olmayı seçip her işe bismillah ile başlamalı hatta bismillah ile(Allah namına) yapmalı.
Dünyevi bazı sıkıntıları abartmamalı, evlilikte dahil kısacık hayat.
"Ahiret yurdu daha hayırlı." varış noktası Allah'ın rızası olursa navigasyondaki sese kulak vermeli.
"Hala" evliliği dünyevi kabul edip, uhrevi düşünmüyor "akıl erdiremiyorsak" yazık olacak.
(Enam 32)
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.