You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Buyurun! Matematik olimpiyatlarında sorulan çok ilginç bir soru, kolay gelsin

Buyurun! Matematik olimpiyatlarında sorulan çok ilginç bir soru, kolay gelsin

Uzman
RE: Buyurun! Matematik olimpiyatlarında sorulan çok ilginç bir soru, kolay gelsin
Şimdi sıkıldım okadar yorumu okuyamam ))))))))) bilen yazsın lütfen e şıkkı hiçbiri diyorum ben ayakkabı satıcısının bir zararı yokki benmi anlamadım yoksa soruyu )
Ve aŞk İnsanın aLnına Dokundu !

SubHane RabbiyeL aLa...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
RE: Buyurun! Matematik olimpiyatlarında sorulan çok ilginç bir soru, kolay gelsin
Pehh soruyu yanlış okumuşum müşteri yan dükkandan parayı geri aldı zannettim )))))))) d şıkkı....
Ve aŞk İnsanın aLnına Dokundu !

SubHane RabbiyeL aLa...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
135 yaaa zekiyim demistim karizm

"Ezanı duyunca müziğin sesini kısmaması normaldir,
        Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
Aynen bak adamdan aldigi 50 ytl sahte tamam mi dur ya 85te olabilir aslinda :D

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
Evet evet 85, hem ayakkabi maliyeti hemde sahte psradan zarar etmis. İlk basta sayfanin basindaki yorumlar kafami karistirdi birazcik, yoksaa bunlar ne ki karizm

H
Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
Tamam degil zaten amaa 85 oldugundan emin olabilirsin Tongue

H
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.