You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Büyük Günahlar ?

هل أنا حقاً أنا ؟
RE: Büyük Günahlar ?
Bu tasnifi kim yaptı ise yanlış olmuş bu liste de küfür olan şeylerde var, küçük olan günahlarda var. ama şu var hepsi de kaçınılması gereken şeyler. yine bu arada listelerken bazı türler hakkında mutlak ifade kullanılmasaydı daha iyi olurdu çünkü kimi maddeler yerine göre değişir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ben hep buradayım.
Olur ya özlersin,hadi özlemedin diyelim...
Bir gece uykun kaçar falan, o da mı olmadı?
Ayağın taşa takılır belki ?
Ben aklına gelirsem,sen de bana gel.
Yalnız uyumak yakışmaz sana...
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
İsteyerek yada istemeyerek birçoguna bulaşmısız ama hiçbirşey için geç degil tövbe kapısı her zaman açık yeterki bilgilenip farkına varalım.Allah Razı Olsun

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Dostlar kıyamet kopana kadar tövbe kapısı hepimize açık. Şöyle güzel bir nasuh tövbesi edelim. Allah'ın rahmetine ve merhametine sığınalım. Allah'ın merhameti sonsuzdur. Yeter ki şu günahlardan tövbe edip kesin kararla bir daha asla yapmayalım, yaşantımızı Mevlamızın yoluna adayalım. Şeytan'ın tuzağıdır sen affedilmezsin demesi. Kanmayalım. Allah çok affedicidir.

Sen yine de affa sarıl, iyiliği emret ve cahillerden yüz çevir. Araf 199

Kitap ehli, senden, kendilerine gökten bir kitap indirmeni istiyorlar. Musa'dan bundan daha büyüğünü istemişler ve: "Allah'ı bize açıkça göster" demişlerdi. Haksızlıkları sebebiyle onları yıldırım çarptı. Sonra kendilerine açık deliller geldiği halde buzağıyı (tanrı) edinmişlerdi. Onları bundan dolayı da affettik. Ve Musa'ya açık bir delil (yetki) verdik. Nisa 153
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.