You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

BÜYÜK BÜYÜK BULUŞMA GERŞEKLEŞTİ

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
EVET BÜYÜK BULUŞMAMIŞ GERÇEKLEŞTİgülücük

ZEHRA BİNNUR REYYAN VE SAHRA ALLAH IM MUHTEŞEM DÖRTLÜ OLDUK RESMEN....

EN BAŞTAN BAŞLIYAYIM...

BEN GENE GEÇ KALDIM MALESEFüzgünKIZLDALAR BANA BİDE EN YAKIN BENİM HEE UZAKTA OLSAM NE KADAR BEKLERLERDİ BİLMİYORUM ARTIKkahkaha

AMA MAREZETİMİ SÖYLEDİM AFFETTİLER BENİgülücük

GELELİM MENÜYE BU SEFER PİKNİK YAPTIK ÖYLE CAFEYE FİLAN CİTMEDUK

BEN PASTA YAPTIM REYYAN SOSİSLİ DEĞİŞİK NEDÜ BELİRSİZ Bİ POĞÇAgülücük

BİNNURUM GÜZEL BİR ÇAYLI KEK ZEHRAMDA KURABİYE YAPMIŞgülücük

BİZ SULTAN SELİMİN AVLUSUNA GİTTİK GÜYA DENİZE NAZIR YİYCEKTİN MEĞER TADİLATTAYMIŞ KALDIKMI ÖYLE ORTADAkahkahakahkaha

AKABİNDE 3TANE LAZ VAR DEMOKRASİDE ÇARELER TÜKENMEZ DEDİK VE SEESİZ SAKİN BİR YERDE İKİ BANKI KARŞILIKLI KOYDUK VE ÖYLE YAPTIK PİKNİĞİMİZİ BİİRAZ AMELE İŞİ OLDU AMA VALLA ÇOKTA GÜZELDİgülücük

BİŞE ÖĞRENDİM BU REYYAN TIRSIĞIN TEKİYMİŞ AYOL KEDİLERDEN BİR KORKUYO VARYA ÇIĞLIK ÇIĞLIĞA O DERECE

BU ZEHRADA BAYAĞ BİR CESURMUŞ HİÇ BELLİ ETMİYOR KOCA DİŞLERİ OLAN BİR KÖPEĞE YEMEK VERMEYE KALKTI BEEE KÖPEKTE YANIMIZA GELMEYE ÇALIŞINCA REYYAN VE BEN GERİSİNİZ SİZ TAHMİN EDİN ARTIK...................................kahkaha

BİNNUR ONU BU SİTEDE PEK KİMSE TANIMIOR AMA ODA BİR ÇOK SIRRIMI PAYLAŞTIĞIM VE GÜVENDİM SAF DOSTLARIMDAN BİRİgülücükBU GÜN BİR ÇOK GERÇEĞİ ÖĞRENDİ KENDİSİ HALA ŞOKTADIR EMİNİMgülücük

GERÇİ BAZI ŞEYLERİ ZEHRADA BİLMİYORDU ŞOKTAN ŞOKA GİRDİ ZAVALLILARIMhalay

BOL BOL RESİM ÇEKTİK AMA RESİMLERİ KOYMİCAZTongue

YA İŞTE ÇOK GÜZELDİ KISACASI YAA DİĞER ARKADAŞLARDA EKLER MUHAKKAK BİR ŞEYLERgülücük

YA BEN SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM CANIM ARKADAŞLARIM DOSTLUĞUMUZ DAİM OLSUN İNŞ...rosegulrosegulAskimutanmak

ÖNEMLİ NOT KÜBRA BU BAŞLIĞA SAKIN ŞAŞRIPTA BİR ŞEY YAZMA PİS SATICI TAKSİME ALALIM SENİ:Q
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: BÜYÜK BÜYÜK BULUŞMA GERŞEKLEŞTİ
hay allah bi şey eksik kalmış burda
deliniz yani benkahkaha
demek zehra çok cesur cesurluktan değil hayvan sevgisi onu bu hala getirmişkahkaha
birde denize nazır ha sizi almamış belli tadilat bahanesiyle başlarından savmışlar kahkaha
bensiz giderseniz olacağı oh canıma değsin:hııh:
Bunu ilk beğenen sen ol.
&gt;295457&lt;
Cvp: BÜYÜK BÜYÜK BULUŞMA GERŞEKLEŞTİ
süper bi buluşma süper bi gün

ilk olarak binnurla birbirimizi baya bi aradık sonra gittik bu iki delinin olduğu yere ama bi reyyan orda nüket delisi yok.iki adım ötede hanfendi gelemedi bi türlü ağaç etti bizi neyse sonunda geldi de ağaç olmaktan kurtuldukTongue

denize karşı süper bi piknikTongueben size demiştim dimi bize gelin boğaza karşı ohhhh mis gibineyse tadilat dolayısıyla giremesekte bizde çareler tükenmediği için bankta süper bi piknik yaptıkgülücük

ay süper bi gündü yaifade

tırsık reyyanı nüket anlatmış nasıl olsa.kedi yanından bile geçmiyo reyyan havalarda he bi de bu arada reyyanın cani olduğunuda öğrendim nüketten sonra.caniler siziTongue

bu arada kızlar çok fazla şoka girmedim onlardan böle şeyler beklenir ondanTongue
aman geç onlarıTongue

süper süper süper bi gündü mekanda güzeldi: )

çok eğlendik cidden ya.gelemeyen bizim delü çatlada patlaaaaaaaaa hakkını kaybettin artık bi daha yokkahkaha

iyiki tanışmışız ya hepinizi çok seviyorum canlarım benim nüket duanada aminnnnnn diyorum Rabbim hep böle sonuna kadar gitmemizi nasip etsinrosegulAskim
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
vampiriçe:):):)
yauw şmd bn de planlarım vardı ama bu sizin buluşmanız aniden karar aldınız yauw
önceden benm Taksım sözüm vardı napıyım ince işler anlayınWink
ya ama saho ben senı aradım dedım gelmemi istiyosan özel uçağımı hazırlatayım sen yok dedingülücük
ya yarın buluşalım gelirim heagülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
&gt;295457&lt;
simayım Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hay allah bi şey eksik kalmış burda
deliniz yani benkahkaha
demek zehra çok cesur cesurluktan değil hayvan sevgisi onu bu hala getirmişkahkaha
birde denize nazır ha sizi almamış belli tadilat bahanesiyle başlarından savmışlar kahkaha
bensiz giderseniz olacağı oh canıma değsin:hııh:

kız yeterince deli vardı zaten seni napsaydıkTongue

cesurum tabi ne sandın:hııh:cidden hayvanları çok severim: )

he sen öle san tek kelimeyle harikaydı cicim
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
&gt;295457&lt;
Qbra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yauw şmd bn de planlarım vardı ama bu sizin buluşmanız aniden karar aldınız yauw
önceden benm Taksım sözüm vardı napıyım ince işler anlayınWink
ya ama saho ben senı aradım dedım gelmemi istiyosan özel uçağımı hazırlatayım sen yok dedingülücük
ya yarın buluşalım gelirim heagülücük

delü önemli notu okumadın heraldeTongueTongue yandığının işaretidirkahkaha

Bunu ilk beğenen sen ol.
vampiriçe:):):)
ya evet bana bi tabut bı de mezar yeri ayarlayın artkSad
bu saho beni liğme liğme keser etimi de hayır işlemek için kuşlara verirSad
bari kedilere ver ben zamanında çok yedim onlartdan biras da onlar yesin zavallılargülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 21-06-2008, Saat:08:41 PM, Düzenleyen: Qbra.
Kayıtsız
şimdi ilk evvela hiç te öyle su yüzüne çıkma delüüü nüküüü ( ayyy ne güzel uyduuu delüüü nüküüükahkahakahkahakahkaha)

kırk saat bekledik seni allahtan kork emi mazereti neydi biliyonuz mu pc nin başından kalkamadı hanım icon

sonra baştan savma bi pasta yaptı zorla tıktı ağzımıza boğuluyoduk az daha ağlamasa yemicektik yani o derece kahkahakahkahakahkaha

şimdiii şu kedi den korkma meselesine gelelim ben kediden korkmam olan onlara olmasın diye bağırıp çağırdım bikerem anlamadınız siz TongueTongue elimde oklavayla bişey yaparım mazallah kahkahakahkahakahkaha

sonracıma iki teyze geldi yanımıza ne var ne yok verdik onlara inş. zehirlenmemişlerdir kahkahakahkahakahkaha

ayyy ama çok dua aldık sağolsunlar duaya boğdular bizi bu öpücüklerim teyzelerime flow

sonra neyse baya bi güldük eğlendik binnurun şok ifadeleri gözümün önünden gitmiyo canım benim yaaaa sefiyom kız seni rosegulrosegul

hayvanlar akarşı çokta güzel hisler beslerim ben bikerem özellikle pişmiş olanlara kahkahakahkaha

kız zehra cadısı ne caniliğimi gördün bee TongueTongue 2 saat civcivi avucumda uyuttum ben bikerem TongueTongueTongue

şaka bi yana harik abi gündü benimiçinde en kısa zamanda tekrar yapalım

bu sefer bizim buraya bekliyomu hee sinirlendirmeyin benii icon

kızlar siz seviyorm kocamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan öpüyorum gelemeyen kübra delisi sen çatla kahkahakahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
heee bu arada piller şarjda dolsunlar yollucam resimleri az çatlamayın TongueTongue
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.