Hakkaten ayıp yani... Bizde sık sık buşuyoz ama burda nispet yapmıyoruz kardeşlerimizin bi tarafı şişer diye
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64

nagihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ayy sonunda ıkı kısıden fazla kısı toplanabılmıssınız buyuk bır basarııı ıns daha fazla kısıye cıkarsın keske bende olabılsem ;

zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kıskananlar çatır çatır çatlasın

Piknik mevzusuda zaten bi ara görüşülüyodu
OFLU BULUŞMAYI TÜM AYRINTILARIYLA ANLATMIŞ BİZE BİŞEY BIRAKMAMIŞ
AMA OLSUN FOTOĞRAF ÇEKTİRİRKEN İKİ SANİYELİK DE OLSA TEPTİĞİMİZ HORON YETER 
bin_nur Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BEN DAHA YENİ GELDİM EVE VALLAHİ AYAĞIMIN TOZUYLA GİRDİM SİTEYEOFLU BULUŞMAYI TÜM AYRINTILARIYLA ANLATMIŞ BİZE BİŞEY BIRAKMAMIŞ
HAYATIMDA GEÇİRDİĞİM EN MACERA DOLU PİKNİKTİ AH BİDE TOP OLSAYDI YAKAR TOP OYNASAYDIKAMA OLSUN FOTOĞRAF ÇEKTİRİRKEN İKİ SANİYELİK DE OLSA TEPTİĞİMİZ HORON YETER
HERŞEY İÇİN SAOLUN VAROLUN BENİM KAHRIMI İKİ BULUŞMADIR ÇEKİYOSUNUZ REYYANIM OFLUM ALLAH RAZI OLSUN
ZEHRACIMIDA TANIMAK BENİM İÇİN AYRICALIK BUNU HEP TEKRARLAYALIM ZEHROŞ
YA AYRILIRKEN VEDALAŞIP ÖPMEK YİNE NASİP OLMADI KIZLRA BURDAN KOCAMAN ÖPÜYOM SİZİ
HAFTAYA BEN YİNE ORDAYIM ALLAHIN İZNİYLE REYYANA TİRAMUSU YEMEYE GİDELİM Mİİ
REYYAN BEN ÇAT KAPI GELİRSEM ŞAŞIRMA

bin_nur Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BEN DAHA YENİ GELDİM EVE VALLAHİ AYAĞIMIN TOZUYLA GİRDİM SİTEYEOFLU BULUŞMAYI TÜM AYRINTILARIYLA ANLATMIŞ BİZE BİŞEY BIRAKMAMIŞ
HAYATIMDA GEÇİRDİĞİM EN MACERA DOLU PİKNİKTİ AH BİDE TOP OLSAYDI YAKAR TOP OYNASAYDIKAMA OLSUN FOTOĞRAF ÇEKTİRİRKEN İKİ SANİYELİK DE OLSA TEPTİĞİMİZ HORON YETER
HERŞEY İÇİN SAOLUN VAROLUN BENİM KAHRIMI İKİ BULUŞMADIR ÇEKİYOSUNUZ REYYANIM OFLUM ALLAH RAZI OLSUN
ZEHRACIMIDA TANIMAK BENİM İÇİN AYRICALIK BUNU HEP TEKRARLAYALIM ZEHROŞ
YA AYRILIRKEN VEDALAŞIP ÖPMEK YİNE NASİP OLMADI KIZLRA BURDAN KOCAMAN ÖPÜYOM SİZİ
HAFTAYA BEN YİNE ORDAYIM ALLAHIN İZNİYLE REYYANA TİRAMUSU YEMEYE GİDELİM Mİİ
REYYAN BEN ÇAT KAPI GELİRSEM ŞAŞIRMA

reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:heee bu arada piller şarjda dolsunlar yollucam resimleri az çatlamayın

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.