You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

BÜYÜK BÜYÜK BULUŞMA GERŞEKLEŞTİ

BÜYÜK BÜYÜK BULUŞMA GERŞEKLEŞTİ

kimya-yı saadet
RE: BÜYÜK BÜYÜK BULUŞMA GERŞEKLEŞTİ
Ekrem abi yalova pikniğimizi yapalımda görsünler buluşma nasıl oluyokarizm

Hakkaten ayıp yani... Bizde sık sık buşuyoz ama burda nispet yapmıyoruz kardeşlerimizin bi tarafı şişer diyegülücük
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
>295457<
Cvp: BÜYÜK BÜYÜK BULUŞMA GERŞEKLEŞTİ
kıskananlar çatır çatır çatlasınTongueTongueTongue
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
>295457<
Cvp: RE: BÜYÜK BÜYÜK BULUŞMA GERŞEKLEŞTİ
nagihan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ayy sonunda ıkı kısıden fazla kısı toplanabılmıssınız buyuk bır basarııı ıns daha fazla kısıye cıkarsın keske bende olabılsem ;gülücük

yok böle biz gayet iyiz daha fazla kişileri kabul etmiyoruz özellikle kübrayıTongueTongueTongue
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kıskananlar çatır çatır çatlasınTongueTongueTongue

Ne kıskancaz bea...karizm
Biz hep buluşuyozhalay Piknik mevzusuda zaten bi ara görüşülüyodugülücük
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
BEN DAHA YENİ GELDİM EVE VALLAHİ AYAĞIMIN TOZUYLA GİRDİM SİTEYE gülücük OFLU BULUŞMAYI TÜM AYRINTILARIYLA ANLATMIŞ BİZE BİŞEY BIRAKMAMIŞ

HAYATIMDA GEÇİRDİĞİM EN MACERA DOLU PİKNİKTİ AH BİDE TOP OLSAYDI YAKAR TOP OYNASAYDIK halay AMA OLSUN FOTOĞRAF ÇEKTİRİRKEN İKİ SANİYELİK DE OLSA TEPTİĞİMİZ HORON YETER halay

HERŞEY İÇİN SAOLUN VAROLUN BENİM KAHRIMI İKİ BULUŞMADIR ÇEKİYOSUNUZ REYYANIM OFLUM ALLAH RAZI OLSUN

ZEHRACIMIDA TANIMAK BENİM İÇİN AYRICALIK BUNU HEP TEKRARLAYALIM ZEHROŞ

YA AYRILIRKEN VEDALAŞIP ÖPMEK YİNE NASİP OLMADI KIZLRA BURDAN KOCAMAN ÖPÜYOM SİZİ

HAFTAYA BEN YİNE ORDAYIM ALLAHIN İZNİYLE REYYANA TİRAMUSU YEMEYE GİDELİM Mİİ

REYYAN BEN ÇAT KAPI GELİRSEM ŞAŞIRMA gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
bin_nur Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BEN DAHA YENİ GELDİM EVE VALLAHİ AYAĞIMIN TOZUYLA GİRDİM SİTEYE gülücük OFLU BULUŞMAYI TÜM AYRINTILARIYLA ANLATMIŞ BİZE BİŞEY BIRAKMAMIŞ

HAYATIMDA GEÇİRDİĞİM EN MACERA DOLU PİKNİKTİ AH BİDE TOP OLSAYDI YAKAR TOP OYNASAYDIK halay AMA OLSUN FOTOĞRAF ÇEKTİRİRKEN İKİ SANİYELİK DE OLSA TEPTİĞİMİZ HORON YETER halay

HERŞEY İÇİN SAOLUN VAROLUN BENİM KAHRIMI İKİ BULUŞMADIR ÇEKİYOSUNUZ REYYANIM OFLUM ALLAH RAZI OLSUN

YA AYRILIRKEN VEDALAŞIP ÖPMEK YİNE NASİP OLMADI KIZLRA BURDAN KOCAMAN ÖPÜYOM SİZİ

OY BENİM KUZUMADA BAK DAHA YENİ GELMİŞ KIZ ASIL SİZ BENİM KAHRIMI ÇEKTİNİZ BEKLETTİM SİZİ HAKKINIZI HELAL EDİN ŞAKA MAKArosegul

YA DİMİ O 2 DK HORONDA YETER BİZEhalay

İYİ TMM HİÇ DURMAK YOK HEMEN HAFTAYA GENE BULUŞALIM VALLA BANA UYARkarizmrosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
&gt;295457&lt;
bin_nur Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BEN DAHA YENİ GELDİM EVE VALLAHİ AYAĞIMIN TOZUYLA GİRDİM SİTEYE gülücük OFLU BULUŞMAYI TÜM AYRINTILARIYLA ANLATMIŞ BİZE BİŞEY BIRAKMAMIŞ

KIZ GEZİCİ DAHA YENİ Mİ GELDİNTongue

Bİ DAHAKİNDE TOPTA OYNARIZ HORONDA TEPERİZTongue

GERÇEKTEN ÇOK GÜZELDİ YA.

KIZ BENDE SENİ TANIDIĞA ÇOK ÇOK MEMNUN OLDUM.GÖREŞELİM TABİ İNŞ.ARTIK KOLAYCA BULURUM SENİgülücük

HE OLDU HAFTAYA GİDELİM YİNE TABİ NÜKÜ İÇİN Bİ SORUN YOK .BİZ BİNNURLA 3 VESAİT GELİYOZ HANFENDİ.gülücük

REYYANA GİTCEZ TABİ TİRAMİSU YAPCAK SÖZ VERDİ KAÇIRIMIYIZgülücük

BİNNUR SEN GİDERKEN ARKANDAN ÖPÜCÜKLERİMİZİ GÖNDERDİK MERAK ETMEgülücük

Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: BÜYÜK BÜYÜK BULUŞMA GERŞEKLEŞTİ
DUYGULANDIM Sad Sad Sad
Bunu ilk beğenen sen ol.
&gt;295457&lt;
OY OY OY SEN AĞLAYINCA BENDE DUYGULANDIM YASad Sad Sad

Bunu ilk beğenen sen ol.
&gt;295457&lt;
Cvp: RE: BÜYÜK BÜYÜK BULUŞMA GERŞEKLEŞTİ
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:heee bu arada piller şarjda dolsunlar yollucam resimleri az çatlamayın TongueTongue

REYYAN Bİ DOLAMADI GİTTİ ÇATLADIK HETongueTongue

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.