You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Büyüdükçe özlediğiniz şeyler neler?

Büyüdükçe özlediğiniz şeyler neler?

General
RE: Büyüdükçe özlediğiniz şeyler neler?
Çocukluğumu iliklerime kadar yaşadım yaşanacak ne varsa çocukluğa dair iyiki şimdi çocuk değilim o zamanlar daha temizdi herşey temizliği, saflığı, berraklığı,çocuk olmayı gerektiren ne varsa herşeyi özlüyorum bir kendimi özlemiyorum çünkü salaktım biraz daha zıpır daha afacan daha kurnaz olmayı dilerdim..Big Gringerçi o zaman yapamadıklarımı büyüdükçe yaptım o çocukluğun verdiği salaklıkla korkardık şimdi büyüdük korkularımız değişti belki o korkuları dahi özlüyorum birşey kırdığımda o ürkekliğimi şimdi kırsam kırılırsa kırılsın yenisini alırız deme cürreti oluştu çocukken öyle söyle de gör gününü..:Dvs vs işte..=)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
ya ben bide saçma sapan hayallerimi özlüyorumifade
günlüğümü acayip yerlere saklamayı..
bide insan çocukken dahamı güçlü oluyor ne..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Gecenin bir yarısı korkuyorum bahanesiyle annemle babamın arasına sıkışıp yatmayı özledim.

Gezmeye gittiğimizde sırf babam beni kucagında taşısın diye uyuyormuş numarası yapmayı özledim.

Anneanemim bana yaptığı salıncakta saatlerse yaprakların arasından gökyüzünü seyretmeyi özledim.

5 kişilik ailemizi özledim o küçük elleri babamın bize aldıgı macunları özledim.

O kadar çok özlemlerim var ki....
Bunu ilk beğenen sen ol.
BOŞ ÇERÇEVE!
bende herşeyi özledim en çokta sokağa çıkıp akşama kadar oyun oynamayı özledimSad
Sükut eyledim, ''Kahrı var'' dediler.
Biraz söyledim, ''Zehri'' var dediler.
Sustum, kahrından susuyor dediler;
Biraz konuştum, zehrini kusuyor dediler...
MEVLANA
.
.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Sustum tamam...ben insanları üzmekten hiç hoşlanmam gülücük
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.