You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Bütüm Duaları ve Sureleri Yazarmısınız

Acemi Üye
Selamun Aleyküm arkadaşlar, ben kuran okumayı öğrenip bütün sayfalarını suler seller gibi okuyabildikten sonra o btün sayfaları ezberlemek istiyorum, hafızam baya kuwetlidir ALLAH (C.C) de yardım ederse inşallah başaracağım ama işe ilk önce bütün duaları ve sureleri, eğer namaz da ayet okunuyorsa bütün hepsini yazılı bir şekilde ezberleyerek işe başlamak istiyorum yani temeli sağlam oluşturmam lazım arkadaşlar bilinen bilinmeyen bütün hepsini buraya yazamısınız. ALLAH (C.C) razı olsun şimdiden.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: Bütüm Duaları ve Sureleri Yazarmısınız
ALLAH seni koymuş olduğu bu takva yolundan döndürmesin inşallah

ilk olarak ordan burdan değil de güzel bir namaz hocası kitabı edinmen ,sana faydalı olacaktır başlangıç için...sonra muhakkak ilmihal okuman...birden bire de yüklenme kendine sen yolunda samimi oldukça yavaş yavaş herşey yerine oturur..

bol bol okumanı tavsiye ederim...ve sözü güzel ilmi yüksek birileri ile dost edinip bol bol istişare etmeni de tavsiye ederim...bu insanı olgunlaştırıyor...
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
ALLAH (C.C) razı olsun. Öyle yapayım ozaman.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Br hafızlık kursuna yazılabilirsin. Bulunduğun ildeki diyanet işlerini arayarak bilgi alabilirsin...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.