You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Bursa Adliyesinden bir kare

Bursa Adliyesinden bir kare

Profesör
RE: Bursa Adliyesinden bir kare
personel dahil derken sanırım o binadaki görevli diğer kişilerinde girmesi yasaktır anlamında bi mesaj sanırım. sadece o bölümün sorumlularına ait bi yer olmalı
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bence dahil kelimesini haric anlamında kullanmak isteyen bir personelin yazdıgı yazı )
tekerleme gibi oldu ama Big Grin
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
hayır bence tam benim dediğim gibi. bi adliyede 100 kişi varsa o 100 kişi her yere girebilir demek değildirgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
benim dedigim gibi işte boşuna iddialaşmayın)benim memleketim ben bilirim :p
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
hem personel hariç girmek yasak yere hangi personel girecek çok mantıksızgülücük
Hariç diyeceklerine dahil demişler bencede baya güldüm gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
senin adliyede ne işin vardı :D:D
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.