You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

BURDA OLMASSA OLMAZZZZZZZZ

BURDA OLMASSA OLMAZZZZZZZZ

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: BURDA OLMASSA OLMAZZZZZZZZ
ebüzer diğer arkadaşlarda senle aynı fikirde olsaydı kaldıracaktım ama seninle aynı fikirde olan yok video burda kalacalakgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Bence de uygun değil hemde hiç.

mantıklı da değil zaten ne demek "kürdü, lazı çerkezi ağacın dalları gövdesi turk .. " bölyle derseniz onlarda demezmi neden biz gövde değiliz diye. ben olsam asla kabul etmem .

İslamla da uzaktan yakından bir alakası yok ve de buda bir nevi bölücü bir faaliyet. içinde toplayıcı ve kardeşliği ifade eden hiç bir unsur yok!
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
münzevi_yürekli
Cvp: RE: BURDA OLMASSA OLMAZZZZZZZZ
gülsevrâ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bence de uygun değil hemde hiç.

mantıklı da değil zaten ne demek "kürdü, lazı çerkezi ağacın dalları gövdesi turk .. " bölyle derseniz onlarda demezmi neden biz gövde değiliz diye. ben olsam asla kabul etmem .

İslamla da uzaktan yakından bir alakası yok ve de buda bir nevi bölücü bir faaliyet. içinde toplayıcı ve kardeşliği ifade eden hiç bir unsur yok!

eyvallah...üstelik malum bi şahsı mücrimin resimleri var...gerçi kaldırılsın demekle iyi mi ettim kötü mü ettim emin değilim...yaw bu video yu bi kaç kişi belki izleyecekti ama reklamın kötüsü olmaz kabilinden şimdi bi sürü kişinin izlemesine sebebiyet verdim...neyse onu buraya koyan ve kaldırmayan utansın...gülücük
Ay vurunca çatlatır göğsümdeki mahşeri
çünkü kavganın göbeğidir benim yerim
canlarım, kollarında Parti pazubentleri
dik başlar, erkek haykırışlarla
göndere, en yukarlara çekiyorlar
en yukarlara çatlıycak kadar aşkî yüreklerini.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
doğru söylüyosunuz. ben kaldırılması ve ya kaldırılmaması yönünde bişey demek istemiyorum da tek derdim türklükle müslümanlık arasında hiç bi alaka olmadığının anlaşılması..
bu anlaşılırsa zaten ...
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 29-03-2008, Saat:01:23 AM, Düzenleyen: gülsevra.
Kayıtsız
Cvp: RE: BURDA OLMASSA OLMAZZZZZZZZ
Ebûzer Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
gülsevrâ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bence de uygun değil hemde hiç.

eyvallah...üstelik malum bi şahsı mücrimin resimleri var...gerçi kaldırılsın demekle iyi mi ettim kötü mü ettim emin değilim...yaw bu video yu bi kaç kişi belki izleyecekti ama reklamın kötüsü olmaz kabilinden şimdi bi sürü kişinin izlemesine sebebiyet verdim...neyse onu buraya koyan ve kaldırmayan utansın...gülücük

ne utancam be istemeyen izlemesin bu şarkıdanda bölücük çıkarıyosunuz ya helal valla
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
e bölünülmüş bile demek bölücülük vargülücük
ayrıca ben türk değilim mesela ve dışlanmış hissedebilirdim..dava milliyetçilik değil islamcılık davası olmalı..böyle türk türk diye bağırılırsa üstün ırk hesabı, o zaman ben de kendi ırkıma sahip çıkarım..
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
YORUM YAPMYORUM ŞARKIYIDA KALDIRMIYORUM
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
sahracım sana bişy demedim afedersin canını sıktıysam..türkçülük konusu hakkında demiştim sadece..
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
münzevi_yürekli
her milliyetçilik düşüncesi esasen özünde bir başkasını yadsımayı ve kendi milletinden ya da ırkından olmayanları ötekileştirmeyi içerir...bu inkar edilemez bir kaidedir ve islam'da büyük bir fitnedir...bu türkçülük için de geçerlidir kürtçülük için de geçerlidir...islam ile bağlarını koparmış batıyı kendisine kıble tayin etmiş ulusalcı kemalizmin anadolu halkına seksen küsur senedir neler ettiğini, nasıl bölüp parçaladığını hakkıyla görebilseydiniz, ne demek istediğimizi çok iyi anlardınız, ama işte...resmi ideolojinin ürünü olan uydurma resmi tarih te zaten bu hakikatleri görmemeniz için kurgulanmıştır...ve görünen o ki çok ta başarılı olmuş...

ayrıca kaldırmasanız da siz bilirsiniz ama sözünüzde durun benimle aynı fikirde olanlar da var gördüğünüz gibi!...
Ay vurunca çatlatır göğsümdeki mahşeri
çünkü kavganın göbeğidir benim yerim
canlarım, kollarında Parti pazubentleri
dik başlar, erkek haykırışlarla
göndere, en yukarlara çekiyorlar
en yukarlara çatlıycak kadar aşkî yüreklerini.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
video kalsın diyen varmı arkadaşlar??
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.