You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Burçların eksik,çekilmeyen yönleri :)

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Koç Burcu: Bencil,kendini ön planda tutan,atilgan,çabuk sinirlenen,sabirsiz, hicivci,kavgaci,kaba

Boga Burcu: Haris,tembel,hosgörüsüz,can sikici, esneklikten yoksun, inatçi, kinci, obur

Ikizler SİZİN ÇEKİLMEZ BİR YANINIZ YOK İKZLER OLSUNDA NE OLURSA OLSUNicýn

YengeÇ Burcu: Asiri duygusal, fazla heyecanli, alingan,abuk sinirlenen,degisken,somurtkan,kendi kendine aciyan,bagislamaz,dengesiz, daginik, övgüye dayanamayan, zayif bir karakteri gizleyen kati dis görünüslü

Aslan Burcu : Dogmatik, kabadayi, kendini büyük gören, züppe, hosgörüsüz, sabit fikirli, kibirli, iktidar delisi

Basak Burcu: Kuruntulu,ince eleyip sık dokuyan, geleneklere asiri bagli, zorluk çikaran, önemsiz seyler üzerinde fazlaca duran.

Terazi Burcu :Kararsiz, kinci, havai, degisken, flörtçü, kolay etkilenebilen, saf dil

Akrep Burcu :Kiskançlik, dikkafali, kinci, gizlilik, kuskucu,inatçi,basina buyruk

Yay Burcu: Abartici, huzursuz, dikkatsiz, fazla iyimser, sorumsuz, karprisli, taskin, patavatsiz

Oglak Burcu: Kati görünüslü, çok keskin tavirli, kötümser, tutucu, basit,cimri

Kova Burcu: Anlasilmaz, dik kafali, usulsüz, sabit görüslü, huysuz, geleneklere karsi gelen

Balik Burcu : Dikkatsiz,gizliligi seven, kolayca altüst olan, yasamin gündelik akisina ayak uyduramayan, zayif iradeli, kararsiz
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
RE: Burçların eksik,çekilmeyen yönleri :)
Yay Burcu: Abartici, huzursuz, dikkatsiz, fazla iyimser, sorumsuz, karprisli, taskin, patavatsiz

patavatsız değilim ama kalanları aynen uyuyo..bi de feci dağınığım ve derbederimgülücük
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
HIH BENİ GÖRÜYOSUNUZ DİMİ
Bunu ilk beğenen sen ol.
münzevi_yürekli
"Boga Burcu: Haris,tembel,hosgörüsüz,can sikici, esneklikten yoksun, inatçi, kinci, obur "

aynen öyle...
Ay vurunca çatlatır göğsümdeki mahşeri
çünkü kavganın göbeğidir benim yerim
canlarım, kollarında Parti pazubentleri
dik başlar, erkek haykırışlarla
göndere, en yukarlara çekiyorlar
en yukarlara çatlıycak kadar aşkî yüreklerini.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
"Boga Burcu: Haris,tembel,hosgörüsüz,can sıkıcı, esneklikten yoksun, inatçi, kinci, obur "

hiçte diiil Tongue
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
Cvp: RE: Burçların eksik,çekilmeyen yönleri :)
Ebûzer Adlı Kullanıcıdan Alıntı:"Boga Burcu: Haris,tembel,hosgörüsüz,can sikici, esneklikten yoksun, inatçi, kinci, obur "

aynen öyle...

böğğgülücükböğğgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
&gt;295457&lt;
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:HIH BENİ GÖRÜYOSUNUZ DİMİ

HE GÖRDÜK O KADAR KÖTÜ YANLARINIZ VARKİ DESTAN HALİNDE ANCA.O YÜZDEN YAZMADIN DİMİicýn
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Emekli Üye
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:HIH BENİ GÖRÜYOSUNUZ DİMİ

benıde benıde:Dicýn
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Basak Burcu: Kuruntulu,ince eleyip sık dokuyan, geleneklere asiri bagli, zorluk çikaran, önemsiz seyler üzerinde fazlaca duran.

ehu ehu öyleyimdir azıcıkşeytanSmile
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.