You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

burçların ayrılma nedenleri

burçların ayrılma nedenleri

Forumcu
Cvp: burçların ayrılma nedenleri
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[b]Yengeç: Kaçarsanız kovalar, kovalarsanız kaçar. Kovalamanız, düş kırıklığına uğratmanız, incitmeniz, düşündüğü gibi biri olmadığınızı belli etmeniz, eleştirel, şefkatsiz, hırçın tavırlarınız O’nun kızgınlıklarını körükler ve anında soğumuş hisseder.

ya evet ya buda doğru paylaşım süper vallahı cuk oturuyo
DOKUNAN BANA MENDİL TUTSUN...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Cvp: burçların ayrılma nedenleri
Başak: Dikkatli, özenli, akıllı ve sevecen olmamanız yeterli. Entelektüel birikiminiz ve kültürel yeterliliğiniz de yoksa çok çabuk kaybedersiniz. Geri dönmez. Ancak kalbinizi de kırmaz. halayhalaykahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
RE: burçların ayrılma nedenleri
evladım insan islam ahlakıyla ahlaklandımı karı-koca ayı ve ayıda olsa birleşir ve mutluluğu bulur yok o ayrlır bu barışır bunlar bizi yorar...işi boşlukta derinleştirmeyin...tekrar söylüyorum bu mevzuda otorite bu sitede benim konuşmalarınızı nihayete erdirin
wesselam
kimseye karışmayın
Aşk Olsun...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 08-07-2008, Saat:03:56 PM, Düzenleyen: mücahid şahin.
Üye
Oğlak: En zor ayrılan burçtur eğer sizi yeterince benimsemişse! Ailesi hakkında olumsuz konuşmalarınız, maddi güvenliğini zora sokmanız, işinde desteklememeniz, finansal konularda savruk ve düşüncesiz davranmanız yeterli. Elbette hepsi bir arada olmak koşuluyla!
ifadeifade

Biri ağlayarak başlar hayata rahmetlen biri veda eder gülmeyi öğrenmeden..

[Resim: 10za6gn.png]

Bunu ilk beğenen sen ol.
özel üye :)
Koç: Her dediğini yapmanız, size sahip olduğunu avucunda olduğunuzu düşündürmeniz, başkalarıyla ilgilendiğinizi fark ettirmeniz, kıskançlığınız, sahipleniciliğiniz, bıkması için yeterli.

her dediğinin yapılması sıkıcı tamam da hangi kadın kıskanılmaktan,sahiplenilmekten bıkar kihýmshýms
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.