You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

burcların agaçlara gore anlamları...

burcların agaçlara gore anlamları...

KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
Cvp: burcların agaçlara gore anlamları...
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
KaRDeLeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ÜVEZ : ( HASSASİYET ) Dikkat çekici, neşe verici, bencillikten uzak, dikkat
çekmeyi seven biridir. Hayata bağlıdır. Yerine ve duruma göre hem bağımlı hem de bağımsız olabilir. Zevklidir. Duygusal, hassas, tutkulu ve artistik özellikleri vardır. İyi bir eş olur ama çok zor affeder.

Ayyy aynı ben wallaifadeifadeifade
Yalnız ağacın ismin sewmedim Üwez ne o öle:hııh:

küvez yapcaktıkta senin hatırına üvez yaptıkTongue

Deeetttttttt deliiiiTongueTongueTongue
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: burcların agaçlara gore anlamları...
ayy aynı ben ben diyip durmayın burçların özelliklerini yazmış işte Smile
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
hayır reyyan burcların özeklliklerinde bu kadar ayrıntı yok hemde burcların özellikleri tutmuyo ama bunlar tutuyo..gülücük

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
KARAAĞAÇ : ( ASİL ) Müşfik, fiziksel olarak düzgün, giyimine dikkat eden, taleplerin de aşırılığa kaçmayan, insanlara neşe verebilen, liderlik etmeyi
seven ama kendisinin altta olmayı sevmeyen biridir. Dürüst ve sadık bir eştir. Başkaları için karar vermeyi sever. Cömerttir. Pratik zekası güçlü ve iyi bir espri anlayışı vardır.

BU BANA HİÇ BENZEMİO karizm:sırıtık:
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
....Envarül-Âşîkîn....
AKÇAAĞAÇ : ( ÖZGÜR ZEKA ) Hayal gücü ve orjinallikle dolu hiç de sıradan olmayan biridir. Utangaç, hırslı, gururlu, kendine güvenen, yeni deneyimlere aç biridir. Genellikle sinirli ve gergin bir yapısı vardır. Hafızası kuvvetlidir. Çok kolay öğrenir. Aşk hayatı biraz karmaşıktır. Başkalarını etkilemeyi sever.

aynı bn yawTongue
......Yaradan rahmetini kahrından üstün saydı ne olurdu halimiz gözyaşı olmasaydı?....(N.F.K)

hani bir yanımız
dökülür kanımız
yanıyor canımız
yanma dur diyemem...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
CEVİZ : ( TUTKU ) Garip ve zıtlıklarla dolu biridir. Egoist ve agresiftir. Beklenmedik tepkiler gösterir. Asil bir ruhu vardır. Spontandır. Çok hırslıdır ve hiç esnekliği yoktur. Zor ve alışılmışın dışında bir eş'tir. Çok zor beğenir. Çok kıskanç ve tutkuludur. Sadece takdir eder. Uyum göstermek için fazla fedakarlık etmekten de hoşlanmaz. İlginç stratejiler üretmeyi sever.

bu ben olabilir miyim ifade
cevizim haifade
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
12 Ağustos - Kavak(Tatminsiz);

Fazla kendıne guvenmeyen sadece gerektıgı zaman cesaretlı olan bırıdır.arkasının güçlü olmasını ve sıkı ınsanlarla ilişki kurmayı sever.çok seçicidir.genellıkle yalnızdır.artıstık bır yapısı vardır.kin tutar.iyi bi organızatordur.felsefık takılmayı sever ama her durumda ona guvenılebilen bırıdır.ilişkilerini de çok onemser.

- Kendime pek güvenmem, güvenmediğim için pek çok da kaybım olmuştur,
- Cesaretli olmak da ister istemez doğal akışta vuku buluyor, çünkü bir şekilde işin ucundan tutmak ve işi ilerletmek, devam ettirmek gerek,
- Seçiciyimdir. Çevremde ilişkide bulunduğum, dost olarak atfedebileceğim, kişi sayısı azdır. Karakter devreye girer. Karşımdakinin iyi bir insan olmasını da isterim. Ancak ne yazık ki evdeki hesap çarşıya uymaz,
- Genellikle yalnız kaldığım, yalnızlıkta huzur bulduğum doğrudur,
- Artist değilim, sade biriyimdir,
- Kin tutmam da geçmişi kolay kolay unutmam,
- Liderlik vasfım vardır. Giriştiğim ya da başlattığım bir işin iyi organize edilmesini isterim. Nitekim, planlıyımdır,
- Felsefik takılma demeyimle de farklı bir görüş sistemim vardır; iletişimlerde bihassa tek tip düşünmekten kendimi uzaklaştırırım,
- İlişkilerimi önemserim, çünkü insana; "yaratılanı sev, yaratandan ötürü" anlayışıyla bakarım ve herkese eşit mesafedeyimdir, ancak bir süre içinde hakkedildiği kadar hakkını vermeye çalışırım. Karşımdaki özeldir, ancak daha özel durumlar da vardır.
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
GÜRGEN : ( ZEVK SAHİBİ ) Cool bir güzel. Dış görüntüsüne ve bakımlı olmaya dikkat eder. Zevk sahibidir. Başkalarını kendinden fazla düşünür. Hayatı mümkün olduğunca kolay bir hale getirmeye çalışır. Disiplinli bir hayat için kılavuzluk eder. İlişkilerinde kibardır. Farklı sevgililer bulmak ister. Duygularıyla ilgili olarak mutluluğu yakalaması kolay olmaz. Çoğunlukla da başkalarına güvenmez ve kararlarından asla emin olmaz.

hmm.. kısmet isabetli bi tahlil.
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
blu3x
Agız'dan Çıkan Söz Kulak'a Kadar Kalp'den Çıkan Söz Kalp'e Kadar Gider...
İrşad Ormaktır Muradimiz...Makam Şan Şöhret deil amacımız
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.