You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

burçlara göre kadın profili

burçlara göre kadın profili

kimya-yı saadet
Cvp: RE: burçlara göre kadın profili
gribal_enfeksiyon Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yay Burcu Kadını

Bu kadın kendisine emir verenden hoşlanmaz. Bir yerde durmasını sevmeyen ve devamlı hareket arayan tiplerdir. Yakın akrabalarından hoşlanmaz ve karşı cins ile yakın ve dostça ilişkiler kurar. Yardımsever, inançlı, iyi bir ev kadını ve annedir. Yapıcı ve uyumlu olur ve eşinin sözünü dinler. Başkalarının meselelerine burnunu sokmaz. Sakin, akıllı, yetenekli, kibar, düşünceli ve ılımlıdır. Kocasına yardımcıdır ve güvenilir, erdemli, hoş insan sayılır. Yay burcu doğumlu bir eş bulursa talihli sayılacaktır. İnançlarına bağlılıktan, kurallara uyulmasından ve açık kalplilikten hoşlanır. Bağışlayıcı bir karakteri vardır.

başkalarının meselelerine burnunu sokmaz kısmı hariç doğrudur..sazanlıkta üstüme tanımamgülücük

Aynen:D
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: burçlara göre kadın profili
Oğlak Burcu Kadını

Oğlak kadını tutucu sayılır ve asla engellere ve zorluklara aldırmadan başarıya doğru emin adımlarla yürür. Çalışkan ve gayretlidir. Uyumlu, dürüst ve erdemlidir. İsim sahibi olmayı, itibar kazanmayı, şöhret ve paraya kavuşmayı arzu eder. Kararlı ve ağır bir tarzda para biriktirir fakat parayı savurmaz. Erken evlenmeye karşı değildir ve fazla çocuk sahibi olmak istemez. Görevlerine bağlıdır ve prestij arar. Geniş fikirli ve nüktedandır. Pek geniş arkadaş çevresi olmaz. Oğlak kadınları duygusal değildir ve karşı cinse ağır ve dikkatlice yaklaşırlar. Bu konuda cesur ve atılgan değillerdir ve ilişkide liderliğe oynamazlar. Eşlerini seçmeleri uzun bir zaman alabilir. Çocuklarına fazla karışmazlar ama belirli bir sınırın ötesine geçmelerine izin vermezler. Onlara karşı gösterişsiz ve içten bir sevgileri olur. Yönetimlerinde bencildirler.
:D işte hep diyorum inanmıyorum diye )) benimle tamaman uyumsuz bir yazı )) itibar kazanmayı falan sallamam ) çok geniş arkadaş çevrem vardır herkese kafa barıştırırm isim sahbi olmakla ilgili hiçbir çabam olmadı olmazda )) para şan şöhret ve ben pehhh )) gayetde duygusalımdır ) karşı cinse de hiç dikkatli yaklaşmam )) ve bir sürü şey )
hadi ordan be sende Big Grin
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Başak Burcu Kadını

Başak kadınının gözlerinde dürüst ve sevecen bir bakış verir. Uyumlu mizacı vardır, dürüst ve temiz yüreklidir. Sanat alanlarında yeteneklidir. Çekingen olduğundan sevgisini eşine açıklayamaz. Zekayı aşka tercih ederler ama sevgi ve duyguları eleştirmezler. Başkalarına yardım etmek, erdemli işlerle uğraşmak, gezmek ve yer değiştirmek onların temel mizaçlarıdır. İnançlıdır, kurallara bağlıdır ve tanrı korkusu taşır. Evlerini biraz abartılı tarzda düzenlerler. Fazla tutkulu sayılmazlar. Mutlu ve hoş bir evlilik ararlar.
Öylediranladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bende neden tutmuyo yaw bunlar :D o zaman bana yeni burc bulsunlar

Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Sanat alanlarında yeteneklidir. Çekingen olduğundan sevgisini eşine açıklayamaz.

burda bi çelilki var
eşine sevdiğini açıklamak bir sanattır
aşk sanatı
bir dost
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
ne ki benim yükselenimBig Grin alçalanımı da bilmiyorum ))

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Sanatını konuşturuyor da ondan her zaman söylenecek birşey olmadığından mütevellit tılsımın bozulmasından yana değil hocam..anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
tecahulü arif sanatı yani

tılsımlı çelişki

helal olsun oğlak kadınını şimdi takdir ettim
bir dost
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.