You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

burçlara göre kadın profili

burçlara göre kadın profili

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Cvp: RE: burçlara göre kadın profili
beyza:) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:her aşk her yerde söylenirmi:D

ya bak beyza vermiş cevabıiyiSmile
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
Cvp: RE: burçlara göre kadın profili
beyza:) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:her aşk her yerde söylenirmi:D

kızım söylemede aşk maceraları diyo be yani herşeyde olduğu gib burdada tutarsızsınız okgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
RE: burçlara göre kadın profili
ANAM ÖLE HER DİYİLENE İNANMA SEN BU KADAR SAF OLMA BE REYYAN
Bunu ilk beğenen sen ol.
....Envarül-Âşîkîn....
Koç Burcu Kadını

Koç burcu kadını dürüst, kavgacı, enerjik, ilişkilere ve özgürlüğüne düşkün birisidir. Daima ailesini yücelterek konuşmayı sever. Kusurlu tarafı kıskanç ve kibirli olmasıdır. Eşinden kendisini övmesini bekler ve onun başkasını övmesine tahammül edemez. İyi bir ev sahibesidir ve kocasını yönetmeyi becerir. Böyle bir kadın agresif, çok romantik ve kendisine hayran olandan hoşlanan biridir

yaw bu resmen hakaret edıo bna bea:D
......Yaradan rahmetini kahrından üstün saydı ne olurdu halimiz gözyaşı olmasaydı?....(N.F.K)

hani bir yanımız
dökülür kanımız
yanıyor canımız
yanma dur diyemem...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cvp: burçlara göre kadın profili
Aslan Burcu Kadını

Bu kadın geniş yürekli, yüce gönüllü ve açık elli biridir. Atılgan ve tartışmayı seven birisidir ama sevimlidir. Başkalarına yardımı sever, açık fikirli ve açık sözlüdür. Hırslı ve ülkücüdür. Evini mükemmel yönetir ve dünyanın evindeki kurallara uymasını ve hayran olmasını bekler. Dayanıklı sevgisi ile kendini feda eder. Başkalarına gösterdiği hoşgörü ve yardımın karşılık görmesini beklemez. Sabit fikirler, yönetme arzusu ve çalışkanlık mizacının özellikleridir. Sevdiğini kontrol altında tutmak ister. Derin bir sevgi, ideal aşık, ateşli ve tutkulu bir kadın olarak göze çarpar. Aslan burcu kocasının karşı cins tarafından beğenilmesine şaşırmaz. Başarılı bir sosyal işçidir ve olumlu ve seçkin bir yere gelmek için uğraşır.

gibi gibi gülücük
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
Cvp: burçlara göre kadın profili
Koç Burcu Kadını

Koç burcu kadını dürüst, kavgacı, enerjik, ilişkilere ve özgürlüğüne düşkün birisidir. Daima ailesini yücelterek konuşmayı sever. Kusurlu tarafı kıskanç ve kibirli olmasıdır. Eşinden kendisini övmesini bekler ve onun başkasını övmesine tahammül edemez. İyi bir ev sahibesidir ve kocasını yönetmeyi becerir. Böyle bir kadın agresif, çok romantik ve kendisine hayran olandan hoşlanan biridir.

Bu ben olabilir miyim acepTongue
Benzioo birassgülücük
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Balık Burcu Kadını

Böyle bir kadın eşinde güzellik, zeka ve sanat kabiliyeti arayacaktır. Kuşkucu ve kıskançtır ve kocasına düşkündür. Onun sözünü dinler. Aşk rüyaları olduğu halde kendisi seçmekte özgür değildir. Kuruntulu mizacı aşkta gerginlik oluşturur. Bazen isteksiz ve gönülsüz görünür ama, diğer zamanlarda kendini adayan, hayran, tutkulu, duygulu, kibar, sempatik ve dürüst olur. Buna rağmen huysuz, ters ve günü gününe uymayan birisidir. Çift karakterli bir burç olduğundan kadının da değişken bir tabiatı olacaktır. Romantik yanları daha çekicidir. İyi bir anne, mutlu ve sevgi dolu bir eş ve çok hoş bir ev kadını sayılır. Çevresindeki büyük bir arkadaş topluluğu vardır ve insanları kendisine çekmesini bilir. Aynı zamanda iyi bir ağırlayıcıdır.
Asalet;boyda değil,soyda.. İncelik;belde değil,dilde..Doğruluk;sözde değil,özde..Güzellik;yüzde değil,yürekte olur ..!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 30-10-2008, Saat:12:28 AM, Düzenleyen: £brar.
Forumcu
oğlaakk gülücük ya çoğu doğru ama o kadar hırs yok bende sadece istediğim meslek olması için biraz azim ama birikim gerçekten çok azimliyimdir para konusunda :D
يَسِّرُوا وَلاَ تُعَسِّرُوا وَبَشِّرُوا وَلاَ تُنَفِّرُوا

* Kolaylaştırınız, güçleştirmeyiniz, müjdeleyiniz, nefret ettirmeyiniz *

__sûfilere sohbet gerek,ahilere ahret gerek,mecnunlara leyla gerek,bana SENİ gerek SENİ !!!__
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Balık Burcu Kadını

Böyle bir kadın eşinde güzellik, zeka ve sanat kabiliyeti arayacaktır. Kuşkucu ve kıskançtır ve kocasına düşkündür. Onun sözünü dinler. Aşk rüyaları olduğu halde kendisi seçmekte özgür değildir. Kuruntulu mizacı aşkta gerginlik oluşturur. Bazen isteksiz ve gönülsüz görünür ama, diğer zamanlarda kendini adayan, hayran, tutkulu, duygulu, kibar, sempatik ve dürüst olur. Buna rağmen huysuz, ters ve günü gününe uymayan birisidir. Çift karakterli bir burç olduğundan kadının da değişken bir tabiatı olacaktır. Romantik yanları daha çekicidir. İyi bir anne, mutlu ve sevgi dolu bir eş ve çok hoş bir ev kadını sayılır. Çevresindeki büyük bir arkadaş topluluğu vardır ve insanları kendisine çekmesini bilir. Aynı zamanda iyi bir ağırlayıcıdır
bu benmiymisimgülücük

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.