reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:DEMEKKİ BANA TOZ KONDURAMAMIŞLAR
yada iyi tek yönün bile yok muş
HADİ ORDAN SEN KENDİNE BAK
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:DEMEKKİ BANA TOZ KONDURAMAMIŞLAR
yada iyi tek yönün bile yok muş

giderayak işlerim var bitirilecek, 
sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ASLAN . Altına ve gösterişe çok meraklı.istediğinin olması dışında bir şey düşünmez. Ailesine gelecek en ufak müdahaleyi bile kabul etmez.
altın ve gösterişli eşyalar nefret ederimböğğ
ama pek uysal bir gelin çıkmaz aslanlardan aklı olan almasın bu mahlukatul vahşileri

reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ASLAN . Altına ve gösterişe çok meraklı.istediğinin olması dışında bir şey düşünmez. Ailesine gelecek en ufak müdahaleyi bile kabul etmez.
altın ve gösterişli eşyalar nefret ederimböğğ
ama pek uysal bir gelin çıkmaz aslanlardan aklı olan almasın bu mahlukatul vahşileri
harbi bu aslanlar altını çok seviyor benim bi arkadaşım vardı okulda kuyumcu dükkanı gibiydi gerçi abiside kuyumcuydu oda ayrı mesele
var mı hala altın sevenler yaww
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:anam benimkaynana yaşadı yaşadı ömrüne ömür katarım valla

sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:anam benimkaynana yaşadı yaşadı ömrüne ömür katarım valla
bi de laf başı aslanlara kendini beğenmiş diyosunuz
egodan şişim şişim şişiyorsunuz siz boğalar bea

çekilmez olduğum doğrudur valla çektirdiğim insanlar var çünki bilmiyorum onlarda mı öyle düşünüyor ama
beni seven böyle sevsin ne yapayim kardeşim
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.