You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

BURÇLARA GÖRE ANNELİK

BURÇLARA GÖRE ANNELİK

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
BURÇLARA GÖRE ANNELİK
KOÇ
Çocukla çocuk olan, yaratıcı ve 'masalcı' bir annedir. Mükemmel bir oyun arkadaşıdır. Disiplin sağlamak ister ama öfkesini de çabuk unutur.

BOĞA
Çocukları büyüdükçe biraz 'tatlı sert' olsa da bu anneler şefkatli ve koruyucudur. Yıllar içinde çocuklar için iyi bir arkadaş kılacaktır.

İKİZLER
Çocuklarını çok sevmesine rağmen onların kendisini kısıtlamasına izin vermez. Çocukları da onu örnek alıp bağımsızlıklarına düşkün kişiler olur.

YENGEÇ
Fedakar bir anne, çocukları için kabuğundan çıkıp güvenilir bir sığınaktır. Bu da, çocuğun dış dünyaya uyumunu zorlaştırabilir.

ASLAN
Kendi hayatını yaşamaktan vazgeçmez. İş ve çocuk dengesini kurar. Çocuklarıyla arkadaş olur, oyunlar oynar. Ancak, söz dinlemeyi de öğretir.

BAŞAK
Çok çabuk çocuk sahibi olmaz. Ama, anne olduğunda da disiplinli ve titizdir. Çocuklar ona güvenir ve sevildiğini bilir.

TERAZİ
Onun için çocukları eşinden sonra gelir. Ama, çok sevecen ve şefkatli bir annedir. Gerektiğinde serttir. Çocuklar eşini dinlemezse öfkelenir.

AKREP
Çocuklarını sevmesine rağmen sevgisini gösteremeyebilir. Çocuklarının yüksek hedefleri olmasını ister. Ama, onların kusurlarını da görmez.

YAY
Çocuklar için iyi bir arkadaştır. Önceleri biraz korksa da bu işi iyi yapacaktır. Çocuklarının kendisi gibi dürüst ve neşeli olmalarını sağlar.

OĞLAK
Çocuklarıyla ilgilenir, onları dinlemek isteyecektir, ama öpücükler dağıtmayacaktır. Çocuklar özgürlükleri için mücadele ettiğinde gerginlik olabilir.

KOVA
Kendini o küçük insana adamak zor gelebilir. Sevgi gösterileri yapan bir anne değildir. Ama, ev ödevlerine yardım eden, eğlenceli bir kişidir.

BALIK
Küçüklüğünde mahrum kaldığı her şeye onların sahip olmasını ister. Aşırı hoşgörülü olması, disiplin kurmasını zorlaştırır.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
RE: BURÇLARA GÖRE ANNELİK
İKİZLER
Çocuklarını çok sevmesine rağmen onların kendisini kısıtlamasına izin vermez. Çocukları da onu örnek alıp bağımsızlıklarına düşkün kişiler olur.

BU BENMİŞİM ÖLE DİYY
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
VURDUM DUYMAZ OLCAN DESENE
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
NE ALAKA VURDUM DUYMAZ NERDE YAZIYO BEEE
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
ASLAN
Kendi hayatını yaşamaktan vazgeçmez. İş ve çocuk dengesini kurar. Çocuklarıyla arkadaş olur, oyunlar oynar. Ancak, söz dinlemeyi de öğretir.

anneme pek uymuyo ama neysemgülücük
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
Cvp: RE: BURÇLARA GÖRE ANNELİK
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:NE ALAKA VURDUM DUYMAZ NERDE YAZIYO BEEE

Çocuklarını çok sevmesine rağmen onların kendisini kısıtlamasına izin vermez.

burda yazıyo işte
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
vurdum duymaz demekmi o şimdi bunumu anladın orda
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
sen ne anladın deli
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
çocuklarına adamaz kendini arada kendi hayatınıda yaşar
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
Cvp: RE: BURÇLARA GÖRE ANNELİK
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çocuklarına adamaz kendini arada kendi hayatınıda yaşar

anne dediğin çocukları için kendinden feragat eder be nerde sende o
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.