You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Burası İslami Forum mu ?

Burası İslami Forum mu ?

Acemi Üye
Burası İslami Forum mu ?
Sayın müslüman arkadaşlar;
Bir kaç haftadır forumunuzu takip ediyorum ve geçen hafta da üye oldum. Takip ettiğim sürece, belki anlık o güne mahsus bir şeydir diye düşündüğüm konular gördüm, ertesi güne değişir diye bekledim, ama gördüğüm kadarı ile bu forumda her şey lay lay lom ! Müslüman, müslümanı uyarmak ile mükelleftir dusturu gereği bu eleştiri konusunu açtım. Elbette ve muhakkak her birimizin eksiği vardır, olacaktır. Ama bu eksikliği gidermek için bir çabası da olmalı değil mi ?

Neşenizi ve huzurunuzu bozacak bu mesajı yok sayabilirsiniz, yahut da; bugüne kadar cevabını hala bulamadığınız kafanızı kurcalayan bir konuyu buraya taşıyabilirsiniz. Cevap veren ve sizi kafanızdaki sıkıntıdan kurtaracak bir Allah (Celle Celaluhu) kulu muhakkak çıkacaktır.

Allah (Celle Celaluhu) hepinize rahmet etsin.

Ağustos ayı üyesi belli oldu

İslamiForum 5. Hatimimiz...

Forum İstatistikleri Yenile
Son Yorumlar
Konu Tarih, Saat Yazar Son Gönderen Forum

En Çok Cevaplanan
SOHBET MEYDAN... 19469
KeLiMe TüReTM... 15947
Yaz ne geliyo... 12449
Üstteki üyeyi... 6872
ŞU AN NE DINL... 4444
tuttu tutmadı... 3625
yaz ne geliyo... 3356

Üsteki üyeyi bir yere yolla, gelirse geri gönder, olmadı bir daha salla...Evet bunu da ben yazdım ama dışarıdan görünen yönünüz bu !

[/code][/php]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
RE: Burası İslami Forum mu ?
Forum 2007 de kuruldu verdiginiz basliklarin geneli 6 senelik birikmis yorumlar. Bunuda goz onunda bulundurmanizi isterim. Eski adi ihlforumdu. Evet burasi islami forum .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 04-11-2014, Saat:11:47 AM, Düzenleyen: Sükut.
-İKRA-
@Radikal,
açık söyleyim, ilk üye olduğum zamanlar aynı düşüncelere ben de kapıldım.
Sonra kaldıkça, burada birçok güzel paylaşım olduğunu gördüm.
Oyunların daha çok ilgi çektiği doğru, ama o konuları üyeler açıyor; üyeler olarak
birbirimizi bu hususta kibarca uyarma imkanımız her zaman var.
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Çok güzel bir tesbitte bulunmuşsunuz. Ben de bu tür atmosferden dolayı farklı sitelerde paylaşım yapıyorum. Bence biraz daha islam atmosferine uygun bir şekilde konulara ağırlık verilmeli ve yöneticiler burasının da bekası için üyeleri bilinçlendirmelidir. Hiç eğlence türü olmasın demiyorum ancak yerinde bırakılması daha iyi. Bu haliyle tabiri caizse cıvıtmış bir güruh görüyorum. İslam ve eğitim üzerine paylaşılan birçok konu alıntı ve bazıları da ne yazık ki yanlış. Bu dediğiniz şeyi yeni üyelerin hemen hemen hepsi düşünüyordur ama siz yazarak bunu ile getirdiniz. Umarım yöneticilerde buna göre çeki düzen verirler... Bazı kategorilerin tamamen kaldırılması ya da üyelerin farklı şekilde yönlendirilmesi gereklidir.
insan değil de ağaç olsam,
dallarımın arasından rüzgar esse...
yapraklarım, çiçeklerim meyvelerim olsa!
mevsimleri yaşasam...
gövdeme bir insan yaslanıp uyusa...
ben bunları hiç bilmesem, sadece ağaç olsam...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 04-11-2014, Saat:12:00 PM, Düzenleyen: Farazi.
Administrator
Sizleri anliyorum bu tabloda islami konularin olmasi benide sevindiridi. Yonetim olarak bunun uzerinde de durduk . ama hersey kendimizde bitiyor. Birisinin islami konuya yorum yapmasi icin illa birinin onu durtmesi gerekmiyor yonlenirme diyorsunuz bunuda yapinca yonetim baskici ve yorumlara dahi karisiyorlar diye sitemler oluyor. Forumda yapilan yorumlar forumun adini degistirmez ruhunu degistirmez yoruma gore forum degerlendirilmez. Burada gonul isi yapiyoruz sizde destek olun
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 04-11-2014, Saat:12:06 PM, Düzenleyen: Sükut.
-İKRA-
@radikal
Bahsettiğiniz başlıklardan;

''benim karalama defterim''
, boş bir başlık değil; bir arkadaşımızın emekle yazdığı
düşündürücü-islami şiirlerini içeriyor.

Ayrıca ''Bulgar pehlivan'' konusunu okudunuz mu? Okuduysanız verilen mesajın ne yüce bir hakikat olduğunu görürdünüz.

Şimdi ismine bakarsanız ''Aşure yapmak'' konusu gereksizmiş gibi gelebilir,
okunursa orada ilmi bir mesele konuşulduğu görülür..
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Bunları konuşuyoruz diye bu başlıkları açıyoruz diye burası islami forummu sorusunu sorarsanız bu iş olmaz takım desteklemek tutmak senin için nekadar normalse bunlarında burda konuşulması okadar normaldir
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
neden kendi nikinle adam gibi çıkmıyorsun. basitleşmeninde bir sınırı olmalı.
Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
Öncelikle teşekkürler hassasiyetiniz için
Lakin burası İslami forum adi altında bir paylaşım platformu .
kimi bilgi edinmek için geliyor ,kimi paylaşımda bulunmak için, kimi stres atmak kimi kafasını dağıtmak yani biz insanlara baskı da bulunup İslami bolum dışında başka konulara ağırlık vermeyin diyemeyizki ben şahsen o hakki kendinde gormuyorum...üyelerin hur iradelerine kalmis ...
Ayrıca İslami bolumlerde yapilan paylasimlarda hic ragbet görmüyor diyemeyiz...
Allah razi olsun herkes elinden geldiği kadar dini konularda paylasim yapıyor ve bizlerde destekliyoruz ...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.