You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

bunu bir Türk yaptı

bunu bir Türk yaptı

General
bunu bir Türk yaptı
Çocukken futbol oynarken kaleci olurdum.Boyum kısaydı. boyum yeterli olmadığı için Milli Takım seviyesinde bir kaleci olamadım.Milliyetçi bir ailede büyüdüm. Çocuk olarak formamın göğsünde Türk Bayrağı olması benim için çok önemliydi.Anadolu'da doktorluk yaparken kadınlar benim doktorluğuma o kadar hürmet ederdi ki reçetelerimi muska niyetine yemenilerinde taşırlardı.En büyük hayalim ilerde çocuklarımızın kitaplardan benim bulduklarımı okuyup bunu bir Türk yaptı ben de yapabilirim demesi.
-Aziz Sancar -
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: bunu bir Türk yaptı
Ya ben bunu anlamamıştım.
Şöyle bir bakayım dedim röportajına denk geldim.
Maşallah iyi güzel çalışmalar Nobel ödülü filan.
Allah daim etsin.
De- abi Arap ol Kürt ol başka birşey ol ne farkeder.
Öz bir kimliğin var.
BBC, Arap mısınız kısmen mi türksünüz diye sormuş.
Türkiye'de yaşıyorum burada büyüdüm doğdum okudum fakat arabım ya da kürtüm arnavutum dese ne olur?

Aşırı milletyetci kafaya cidden karşıyım lakin ama insan özünü de unutmamalı ya.
Arnavutum ben. Ortak paydalarımız olduğu kadar kendimize has geleneklerimiz örf adetlerimiz de var
Ve ben bu zenginliği seviyorum.

Milliyetçi olanlar kızabilir belki ama aşırı Türk vurgusu da diğer tüm vurgular gibi bazen rahatsız edebiliyor.

Üstünlük takva da bilinci varsa insanda, aşırı vurgularınında samimi olmadığını, hastalıklı olduğunu düşünüyorum.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 08-10-2015, Saat:06:54 PM, Düzenleyen: Alketa.
Profesör

[Resim: avatar_1657.gif]

Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 08-10-2015, Saat:07:16 PM, Düzenleyen: Gül-i Cennet.
General
Ayın mesajı mı gülücük o nasıl oluyor cennet :D

..
Rivayetler de geçen bir Bayburt efsanesi var ama sahih mi bilmiyoruz ki :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
şöyle herkesin beğenip rağbet edeceği "işte ayın mesajı budur" denilecek bir mesaj, yorum , çalışma vs.

[Resim: avatar_1657.gif]

Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.