Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
BUNLARI TANIYORMUSUNUZ ????
BUNLARI TANIYORMUSUNUZ ????
lara Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zalimlerin şerrinden korunmak için hicret şarttır bakınız efendimizin hayatına birde ben asla fanatizim falan yapmıyorum benim isyanım bölünmüşlüğe karşı müslümanlar tek bir vücut olamıyor yok erbakancı yok tarikatçı yok fethullahcı ya bırakın bunları siz birbirinizin kuyususunu kazarken yahudiler hunharca müslüman kanı akıtıyor nurcular hizmette eğitimde zirve mi olmuş ne güzel alkışlayın onları süleymancılar kurana gönül verip binlerce hafızmı yetiştiriyo ne mübarek bir iş,tasavvufla uğraşanlar takvada çokmu ileri hepsini bağrınıza basın herkes bir işle meşgul olamaz kimi ilimde kimi siyasette kimi tasavvufta bırakın bu bölücülüğü at gözlüklerinizden kurtulun gerçek düşmanlarla uğraşın boyunuzdan büyük laflar etmeyin kul hakkına girmek çok kolay ama yarın Allahın huzurunda vereceğiniz hesap çok çetin
s.a
kardeşim çook güzel bi düşün ce ama şunu ii bilmek lazım islamda sadece bir tek doğru yol var o da Allah azze ve celle nin kelamı kur'an ve resulu (s.a.v) sünneti .Allah azze ve celle sadece doğru yoldakini ve samimi olana bereketi izzeti zaferi ve hürriyeti nasip etmiş tir tecrübeler le sabit .Ümmetin cok olması bişi ifade etmez imanı sağlam ve samimi bir azınlık yeterli.Yani benim güzel kardeşim .sapık tarikatler kendine Allah resulünde (s.a.v.)bile bulunmayan özellikler bulunduğunu idda eden sapık şeyh ler .Ve ya bugün Allah yolun da bu kanı akan müslümanlar ve bu din için savaşan mücahit kardeşlerimize terörist diyen,kafirlerle durmadan sevişen bu fettullah la nasıl bir ara ya gelirki müslüman ..
(üm)metin sana muhtaç ya Rasulullah...
kardeşim çook güzel bi düşün ce ama şunu ii bilmek lazım islamda sadece bir tek doğru yol var o da Allah azze ve celle nin kelamı kur'an ve resulu (s.a.v) sünneti .Allah azze ve celle sadece doğru yoldakini ve samimi olana bereketi izzeti zaferi ve hürriyeti nasip etmiş tir tecrübeler le sabit .Ümmetin cok olması bişi ifade etmez imanı sağlam ve samimi bir azınlık yeterli.Yani benim güzel kardeşim .sapık tarikatler kendine Allah resulünde (s.a.v.)bile bulunmayan özellikler bulunduğunu idda eden sapık şeyh ler .Ve ya bugün Allah yolun da bu kanı akan müslümanlar ve bu din için savaşan mücahit kardeşlerimize terörist diyen,kafirlerle durmadan sevişen bu fettullah la nasıl bir ara ya gelirki müslüman ..
[/quote]
ewt ebu turab kardeşime katılıyorum lara biz tamam bişe demiyoz ilim yolundakilere ama fethullahın ne olduğunu herkes biliyoo duyrsız ve kör değilizz...tabiki o konuda haklısın bütün olmalıyızz şucu bucu ayrımcılığa bnde karşyıyım ama doğrularıda söylemek lazımm gördüklerimizi inakar edemiyzkii..herşey ortada..adam neye hizmet ediyo bnde anlamıyorum...
bu dusuce hic bir sey kazandirmaz
ne islama ne dunyaya
bir parti baskani baska ulke nin siyasei adamiyla yan yana geliyor bir seyler iciyorve hemen haziriz
resimin altina bir ayet
bir dini lider baska bir dini liderle yan yana geliyor bir seyler konusuyor
hemen altina yapistir ayeti
ve
boyle yaparak biz birlikten beraberlikten bahsedelim !
peygamberimiz baska siyasi liderlerle hic mi gorusmemis sanki
hic bir baska ulkelerin siyasi adamlariyla yan yana gelmemis
en basiidi yahudilerle hudeybiye antlasmasi
neyse arkadaslar lutfen birlik olalim beraber olalim
sif bu konular yuzunden turkiyemiz 10 yillarini kaybetmistir
unutmayalim ki bu iddaalar bazi kesimler tarafindan bilinclice ortaya atilmaktadir
o billicsizlere kanmayalim(bilincsizlerin sitemiz deki kisi ve kisilerle alakas yoktur)
tesekurler.
ama ALLAH cc razı olsun annemden ve babamdan hafız olmama vesile oldular.
büyüdüm serpildim imam-hatip yıllarımda hem solcu oldum hem sağcı.
ama ALLAH cc razı olsun annemden ve babamdan biraz daha gözümün acılmasına vesile oldular.
yıllar geçti üniversite okuduk bir baktım fethullah gülen evlerındeyim.insanlar nasıl sömürülür iki yüzlülük nasıl yapılır öğrendik.
ama ALLAH cc razı olsun annemden ve babamdan.doğruyu ALLAH cc sana gösterecektir dediler.
adam olduk güya süleymancılardan faiz nasıl yenir onu öğrendik
adam olduk güya adnan oktar dan kibri ve kız tavlama tekniklerini öğrendik.
adam olduk güya da bir ALLAH cc a kul olamadık.
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi