You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

BUNLARI TANIYORMUSUNUZ ????

BUNLARI TANIYORMUSUNUZ ????

Üye
Cvp: RE: BUNLARI TANIYORMUSUNUZ ????
Belinay Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İlk resim cidden hoş ,çok romantik gülücükbirde recai kutanın kadeh tokuşturmasını çok tuhaf karşıladım

şaşırma bence çünk daha güzelleri var onada saklayalım siyaset böyle işte
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
murat18 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende tanıyorum. özellikle ilk insan memleketimin en değerlilerinden.

bir resim koyup altına bir ayeyet ekleyip bu insanı anlatıyor diyemezsiniz.

değer ha kardeş bu vatandaş hiçmi ayet okumamış boğazından aşağı hiçmi geçmemiş

islamı ayakta tutmaya çalışan ve izzeti Allah dan alan usame kardeşimizin için en nefret ettiğim kişi diyen ve çevresinde okadar kafir olmasına rağmen bir başkası için bu nefreti beslemeyen acaba ne kadar değerli

dua ile ....
Değerliebu_yusuf, kullanıcısı Jan 2009 tarihinden beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum üyesidir..
Bunu ilk beğenen sen ol.
S3Nİ S3VİYORUMM
ilk insan dedigin kişiyi nekadar tanıyosun 2,3 kitap okumakla olmuyor he eyer illede bana daha iyi tanıt diyosan ilk insanı tanıtırm sana diloğ sacmalıglada garimim allah peygamber sevgisi olanları sömürüyorlar
[/quote]

çok haklısın kardeşim 2 kitap okumayla tanınmıyo insanların içi dışı bir oolmuyo çıkıyo böylelerii... çok yazık...insanları kandırıryorlarSad...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
ebu_yusuf Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
murat18 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende tanıyorum. özellikle ilk insan memleketimin en değerlilerinden.

bir resim koyup altına bir ayeyet ekleyip bu insanı anlatıyor diyemezsiniz.

değer ha kardeş bu vatandaş hiçmi ayet okumamış boğazından aşağı hiçmi geçmemiş

islamı ayakta tutmaya çalışan ve izzeti Allah dan alan usame kardeşimizin için en nefret ettiğim kişi diyen ve çevresinde okadar kafir olmasına rağmen bir başkası için bu nefreti beslemeyen acaba ne kadar değerli

dua ile ....

cok haklısın kardeşim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
£rvaaNur ZeliHa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ilk insan dedigin kişiyi nekadar tanıyosun 2,3 kitap okumakla olmuyor he eyer illede bana daha iyi tanıt diyosan ilk insanı tanıtırm sana diloğ sacmalıglada garimim allah peygamber sevgisi olanları sömürüyorlar

çok haklısın kardeşim 2 kitap okumayla tanınmıyo insanların içi dışı bir oolmuyo çıkıyo böylelerii... çok yazık...insanları kandırıryorlarSad...
[/quote]
bak mesela illede güzel insan arıyosa baksın ahmet yasine seyit kutube ve diger liderlerimize demi
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
RE: BUNLARI TANIYORMUSUNUZ ????
ne oluyo ya nedir bunlar hocaefendi bilmem kimle el sıkıştı diye onlardanmı oldu o peygamberin izinden giden kutlu bir şahsiyet peygemerimizde yahudi komşusunun ikramını kabul etmemişmiydi yapmayın Allah aşkına bu şahsiyet dünyanın dört bir yanına açtığı okullarla dinimizi dilimizi şanlı tarihimizi onlara kabul ettirmeye çalışıyor ve başarılıda oluyor siz ne yapıyorsunuz böyle bilgisayar başında fitne fesatmı? yazık keşke onun tırnağı olabilseniz ama görüyorumki bu mümkün değil hani bir söz varya alimsen konuş ilham alsınlar cahilsen sus adam sansınlar
Bunu ilk beğenen sen ol.
S3Nİ S3VİYORUMM
RE: BUNLARI TANIYORMUSUNUZ ????
lara gerçekler ortada kardeşim..biz uydurmuyoz adam yurtdışından gelmiyo yok dinler arası diyslogmuş yeni icatlar çıkrarıyo adam papzla yanyana yaa görmüyo msnzzz.....

Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
lara Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne oluyo ya nedir bunlar hocaefendi bilmem kimle el sıkıştı diye onlardanmı oldu o peygamberin izinden giden kutlu bir şahsiyet peygemerimizde yahudi komşusunun ikramını kabul etmemişmiydi yapmayın Allah aşkına bu şahsiyet dünyanın dört bir yanına açtığı okullarla dinimizi dilimizi şanlı tarihimizi onlara kabul ettirmeye çalışıyor ve başarılıda oluyor siz ne yapıyorsunuz böyle bilgisayar başında fitne fesatmı? yazık keşke onun tırnağı olabilseniz ama görüyorumki bu mümkün değil hani bir söz varya alimsen konuş ilham alsınlar cahilsen sus adam sansınlar
LARA HOCA EFENDİ DEDİGİN GİBİ PEYGAMBERLERİN İZİNDEN GİDEN BİRİMİ BENCE O BÖYLE DÜŞÜNMÜYOR 'LAİLAHE İLLALLAH' DEMEK YETERLİDİR 'MUHAMMEDEN RESULULAH DEMEK GEREKMEZ' DİYOR BUNU NEDEN YAPTI BİLİYOMUSUN İŞTE O ELİNİ TUTDUGU ŞAHSA PAPAYA YARANMAK İÇİN . BEN ARKADAŞIMIN ELİNİ TUTARIM VE SIKARIM BEN KRDEŞLERİMİN ELİNİ TUTARIM BEN ALLAH SAVAŞ ACMIŞ BİRİNİN ELİNİ SIKMAM YARDIMCISIDA PAPA DEDESİ GİBİYMİŞ BİDE ELİNİ ÖPÜYO. BOŞ VER ARKADAŞIM SİZİN GEÇTİĞİNİZ YOLLARDAN BİZDE GEÇTİ HOCA EFENDİNİN CD LERİNİ İZLEDİK HATTA AGLADIK AMA BOŞUNA.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.