You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

BUNLAR ÖRGÜYMÜŞ

Uzman
Cvp: RE: BUNLAR ÖRGÜYMÜŞ
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oflu yaktı sizi Smile

yok yaa sakinleştiri verin(fancluba girsin:D)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: BUNLAR ÖRGÜYMÜŞ
vuuuuuu siz ne diysinuz benm laz damaruma basman kötü olur diyrum size ayşesena hedi bu atmacayı anlıyorum doktor kendi haline bırakın dedi.

sana ne oliyyyyyyyyy
Bunu ilk beğenen sen ol.
&gt;295457&lt;
Cvp: BUNLAR ÖRGÜYMÜŞ
uyyyyy siz napaysunuz benum hemşoma.itiraf atmayunda.arkasunda kapu gibu hemşosu var da.siuz kendinuze bakun da.siuz da anştan emiceme benzeysunuz şekul olraktan yanu.:D:D:D
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
....Envarül-Âşîkîn....
ya walla baya ilginç seyler dorusu...
......Yaradan rahmetini kahrından üstün saydı ne olurdu halimiz gözyaşı olmasaydı?....(N.F.K)

hani bir yanımız
dökülür kanımız
yanıyor canımız
yanma dur diyemem...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
nolmuş benim örgü sayfama yaw geyik olmuş Smile
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Cvp: RE: BUNLAR ÖRGÜYMÜŞ
LAZKIZI86 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:vuuuuuu siz ne diysinuz benm laz damaruma basman kötü olur diyrum size ayşesena hedi bu atmacayı anlıyorum doktor kendi haline bırakın dedi.

sana ne oliyyyyyyyyy

atmaca beni koru sana 1 ytl:D
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Resimler açılımıyo canım: ))
We UNuTmA YaLNıZLıĞıN ÖtEsiNdE GiZLi BiR HaYaT WaR!!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.