You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Bugunluk Ozel Mesaj Gonderme Limitiniz Dolmustur. 24 Saat Icerisinde Sadece 10 Mesaj

Bugunluk Ozel Mesaj Gonderme Limitiniz Dolmustur. 24 Saat Icerisinde Sadece 10 Mesaj

Profesör
RE: Bugunluk Ozel Mesaj Gonderme Limitiniz Dolmustur. 24 Saat Icerisinde Sadece 10 Mesaj
ya anlatamıyorum galiba. özel mesajlaşma olayı insanın farkına varmadan sohbete dönüyor ve birebir yapılan bi diyalog olduğu için arkası gelmiyor ve bende bunu çok uygun bir durum olmadığı için karşıyım ki buna ben burdaki herkesi tanıyorsam buna hepinizin katıldığınızı düşünüyorum. hatta bu öm olayına hiç ihtiyac yok bile. çoğu islami sitede tamamen kapalı bildiğim kadarıyla. lütfen olayı kişiselleştirmeden hep birlikte bi karar alalım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 05-09-2010, Saat:06:25 PM, Düzenleyen: AtMaCa.
Profesör
RE: Bugunluk Ozel Mesaj Gonderme Limitiniz Dolmustur. 24 Saat Icerisinde Sadece 10 Mesaj
evet islami radyo ve forumlarda genelde kapalı özel mesajlar
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
sayın atmaca kararınını vermiş
ne yapsak olmuoyr

yetki onda
yetkiyi kullanıyor

kadir gecesi hürmetine bize bi güzellik yapar belki
bir dost
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Msnleride iptal edin ozaman orasıda günah
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
mesajlarınızı geç gördüğüm içinbidaha yazayımgülücük yahu admin olmakla onla bunla ne ilgisi var diktatörde oldukya pes doğrusugülücük admin ekleme şansımız yok çünkü bu işler çok karışık mybbden webmasterlıktan anlaması lazım. hem çok tanıdık hem bilgili biri olmalı. yoksa bütün forumu uçurabilirgülücük bende meraklı değilim tek başıma ilgilenmeye ama mecburuzgülücük aslında en iyisi tamamen kapatmak. hem bu öm olayına neden ihtiyac duyuyuorsunuz bunu bana izah edingülücük

msn derken kastınız nedir tam anlamadım
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Hocam size 5 sayfa yazı yazacak kadar zihnimde kelimeler dönüyor ama siz ısrarla anlamak istemediğiniz için susuyorum Rabbim insanları eleştirdikleri konumlara getirmeden canını almazmış ortada salih bir niyet göremiyorum ben sadece forumu düşünüyorsunuz forum aktif olsun diye tüm bu yaptıklarınız.

Burada bulunan insanlar eger haramı helali ayır edemiyecek seviyede olduklarını düşünüyorsanız size bişey diyemem bu saatten sonra.Ama onun karar merci siz değilsinizgülücük

Tamamen kapatın bencede en doğrusu bu....
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bende kapanmasından yanayım
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
forum aktifliğini bu konoyla zerre kadar ilgisi yok forum zaten aktif ne alakası var. kaç tane mesaj yazdım hala anlamamakta ısrar ediyorsun. bende aslında tamamen kapatmayı düşünüyorum. kardeşim anlatamıyorum galiba senin burda niyetin ne olursa olsun birebir mesajlaşman zaten günah. ne yazarsan yaz günah. bende buna sebep olmak istemiyorum. BEN ÖZEL MESAJLAŞMAYA BİREBİR MESAJ SİSTEMİ OLDUĞU İÇİN KARŞIYIM VE BU YÜZDEN LİMİT GETİRDİM. diğer yazdıklarımda kdvsi diyelim. umarım daha açıklayıcı olmuştur
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Ben diyeceğimi dedim daha fazlası kendim için külfet..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
ekrem kapansın tamamen yada lımıtı artır bıraz..ne bıleıyım 25 olsun 30 olsun neyse artık nasıl uygunsa
.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.