You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Bugunluk Ozel Mesaj Gonderme Limitiniz Dolmustur. 24 Saat Icerisinde Sadece 10 Mesaj

Bugunluk Ozel Mesaj Gonderme Limitiniz Dolmustur. 24 Saat Icerisinde Sadece 10 Mesaj

General
RE: Bugunluk Ozel Mesaj Gonderme Limitiniz Dolmustur. 24 Saat Icerisinde Sadece 10 Mesaj
Hayır yemeden içmeden bu sistemi kullanan biri olmadığım halde ben bu sistemin hiç adilane oldugunu düşünmüyorum.Ben hayatımda ilk defa böyle bir uygulamayla karşılaştım forumun aktif olmasını bu şekilde saylayamazsınız ki zaten aktif olan oluyor olmak istemeyen zaten bakıp çıkıyor.

Bence bu sadece cezalandırma sistemi olmuş.Amacı dışı derken hocam neyi kastediyorsunuz konularda amacı dışında yerlere gelebiliyor, biz çocukmuyuzda yaramazlık yaptınız kulagınızı çekerim gibi bize kıstlama getiriyorsunuz ki
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Bugunluk Ozel Mesaj Gonderme Limitiniz Dolmustur. 24 Saat Icerisinde Sadece 10 Mesaj
gülücük mesajlaşmada sohbet edildiginden bahsediyor sanırım bilena...grekce ne olursa olsun katılmıyorum ben
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
sayın atmaca oylama yapalım çoğunluüun dediği olsun

biraz demokarasi
bir dost
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
özel mesajlaşma sistemi birebir sohbet olayına dönmüş durumda. bizde sohbet sitesi olmadığımız için limit koydum. 10 mesaj limitide fazlasıyla yeter site için
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
fener aşkına yapma atmaca
bir dost
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
sohbet edilmesi de gayet dogal değilmigülücük burada sadece görev yapmak için bulunmuyoruz...aileyiz diyoruz ya sohbet de olsun biraz...ama sanırım karar verilmiş...neyse kendi adıma sustum ben yeterince anlaşıldı söylenen laflardan zaten neyin ne oıldugu
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
zaten soylenmesı gereknler soylendı sanırım
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Bence bunu özel mesajla açıklama yapacagınıza adminim burda dürüstçe münazarasını yapma taraftarıyım.O zaman bize baştan asıl niyetinizi söyleyecektiniz bunu çok etik bulmuyorum forumu kasıyor yada foruma zararı var diyeceğinize.

Ona bakılacak olursa böyle bir platformda olmamız bile günaha vesile olabiliyordur bunu bilemeyiz dimi.

Bu uygulmamanın kendi adıma hiç bir - getirisi yok zaten ben kendi adıma gereken aktifliği gösteriyordum.

Ben yapılan uygulamayı halen etik bulmuyorum eğer olay günah sorgulamasına gelecekse oturalım hep beraber günah çıkaralım.

Yönetim bölümüne mesaj iletisini görüyoruz bir normal üyeler eğer burası bir aileyse bizede açık olun ki kalbimizde art niyet oluşmasın
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
konuya,konusarak bı orta yol bulunması konuusnda ısrar edıyorum
.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.