You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Bugün Rüyamda...... ?

Bugün Rüyamda...... ?

© 9492.698875 ©
Cvp: RE: Bugün Rüyamda...... ?
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bugün rüyamda babamla kavga ettik :Dbabam bıcakla bana vurcaktı hadi vurrr vurrr da göreyim dedim:Dbabam daha çok sinirlendi kolumdan tuttu:Dsonra annem kaldırdı :Dgerisini göremedim kim bilir nol olmuştur mechul :Difade

BU SENİN DAYAK İSTEDİĞİNE DELALETTİR kahkahakahkaha

vurrr vurr hadi vurda göreyim ifadeifade
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
RE: Bugün Rüyamda...... ?
arkadaslar ben simdiye kadar 2 kere asker oldugumu gördüm rüyam da
hatta bir tanesinde gözümün önünde arkadaslar sehit oldu
bunun anlamini bilen varmi??
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
anlamı bilinç altında askerliği merak etmen.ilgi duyman fln.

tuzlu yiyip yatarsan rüyanda çeşme su görürsün v.b....
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
ben rüyamda lokantadaydım..yemeklerden kafamı kaldırmıyodum annem de bana kıtlıktan mı çıktın dercesine bakıyodu..(aç karnına yattım ondan olsa gerenk)
Diz çök ey zorlu nefs, önümde diz çök!
Heybem hayat dolu, deste ve yumak.
Sen, bütün dalların birleştiği kök;
Biricik meselem, Sonsuza varmak...
NECİP FAZIL KISAKÜREK
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Cvp: RE: Bugün Rüyamda...... ?
Serdar92 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:arkadaslar ben simdiye kadar 2 kere asker oldugumu gördüm rüyam da
hatta bir tanesinde gözümün önünde arkadaslar sehit oldu
bunun anlamini bilen varmi??
Yorum
Başlarında değerli biri bulunan asker topluluğu Müslümanlar için yardıma, Bir şehre yada yerleşim alanına askerlerin girmesi yağmur ve berekete, Başıbozuk asker, çapulcu ve ayaktakımı kimselere delalet eder. (Ayrıca Bakınız; Ordu.)
Rüyada asker olmak, zorluklara rağmen zengin ve ünlü olabilmek demektir. Askeri silahsız görmek, iyi diye bildiğiniz birisinin size kötülüğünün dokunacağına işarettir. Bir konuda karar vermeden önce çok iyi düşünmelisiniz, aksi takdirde büyük hatalar yapabilirsiniz.
Rüyada asker olmak, zorluklara rağmen zengin ve ünlü olabilmek demektir. Askeri silahsız görmek, iyi diye bildiğiniz birisinin size kötülüğünün dokunacağına işarettir. Bir konuda karar vermeden önce çok iyi düşünmelisiniz, aksi takdirde büyük hatalar yapabilirsiniz.
Karar vermeden önce çok iyi düşünmeniz gerekiyor. Aksi takdirde büyük hatalar yapabilirsiniz.
Ne kadar seversen sev, bir gün ayrılacaksın.
Ne kadar toplarsan topla, bir gün bırakacaksın.
Ne kadar yaşarsan yaşa, bir gün öleceksin.
Ne yaparsan yap, bir gün hesabını vereceksin.
[Resim: 9qfd91186dd20fz6.gif]
[Resim: 373jx0.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 04-09-2008, Saat:07:07 PM, Düzenleyen: konyevi.
General
zuahahahh rüyamda arkilerle okuldan kaçmıstıkgülücük

hemde hocanın gözünün içine baka bkagülücükahh yaa okullar acılsada bidaa kaçsakgülücük
oLay cıksın istemem ben! rahat bırakın..

*hissettiğin hissiyatı yazarsan harbisin! karizm
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
BUGUN RUYAMDA NETE GİRDİM SİTEYİ ACTIM YORUM YAPTIM SONRA DİKKAT ETTİM Kİ HİÇ UYUMAMIŞIM RÜYA DEGİLMİŞifade GENELDE BU SAATTE RÜYA GÖRÜLDÜGÜ İÇİN RÜYA KONUSUNA YAZMAYI TERCİH ETTİM gülücükifade
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
BUGÜN RÜYAMDA RÜYA GÖRDÜM gülücük

KULA KUL OLMAK İÇİN ATILMADIK MEYDANA,

BİZ YANLIZ HAKİKATE,HAKK'A SECDE EDERİZ!

NASIL GİRDİYSE DAVA SAHİPLERİ ZİNDANA,

BİLSİN Kİ KAHPE DEVİR BİZDE ÖYLE GİRERİZ!...
Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
Cvp: Bugün Rüyamda...... ?
selamün aleyküm
ben bugünkü rüyamdan çok etkiledim bilen varsa yorumlayabilirmi ?

rüyamda yatsı namazı kılıyorum sünneti farzı ve son sünneti i kıldıktan sonra hemen selam veriyorum ve önümden büyük bir kalabalık geçiyor o kalabalığın geçmesini bekliyorum ki vitiri kılayım neyse kalabalık gidiyo ve vitiri kılıyorum son rekat bitiyo ettehüyatü okuyorum ve karşıma kedi çıkıyo beyaz yavru bi kedi korkuyorum ve namzımı bitiriyorum selam vermeden her zamn ki gibi tamamamılıyamıyorum namzımı Sad Sad
sonra evi fare kedi kaplıyo dışardan ablamı kardeşimi çağırıyorum hemen ewe gelin ewde kediler var şu kedileri çıkarında namazımı tammlıyım diye neyse kardeşim geliyo sonrasını hatırlamıyorum

ya bu ne anlama geliyo acaba yaa Sad
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.