You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Bugün Rüyamda...... ?

Bugün Rüyamda...... ?

köyün delisi
RE: Bugün Rüyamda...... ?
seni görmem imkansızz imkansıızz imkansııızz rüyalarım oolmasaaa
nuahaha gülücük gülücük gülücük
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Cvp: Bugün Rüyamda...... ?
Bugün rüyamda,zeyneb ablam,bn bursadayız 2 kişiyi bekliyoruz,sonra o 2 kişi ve bn ablam sohbet ediyoruz oof oof ne güzel ne hikmetsegülücükicýn
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Taha Adlı Kullanıcıdan Alıntı:az önce uykudan kalktımgülücük
7,00 gülücük rüyamı yazmaya geldimSmileSmilegülücük
bn lisedeymişim,fizik hocam bizi fizik dersinden sınav yapıyormuş sonra kopya çekiyormuşuz hoca konuşuyor tabi oof ne güzeldi ya özledim ah ah
fizikle kafamı bozdum galibagülücük

eee sen fizikçisin değil migülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
aysesena Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Taha Adlı Kullanıcıdan Alıntı:az önce uykudan kalktımgülücük
7,00 gülücük rüyamı yazmaya geldimSmileSmilegülücük
bn lisedeymişim,fizik hocam bizi fizik dersinden sınav yapıyormuş sonra kopya çekiyormuşuz hoca konuşuyor tabi oof ne güzeldi ya özledim ah ah
fizikle kafamı bozdum galibagülücük

eee sen fizikçisin değil migülücük
evet çokta memnunum (:
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
bugün rüyamdaa sarhoş oluodum bi güzel kafayı çekmiştim arkadaşımla baaya da üzülüodum vicdan azabı çekiodum bi yandan sonra ben bıraktım içmeyi galiba ya da arkadaşım öldü ben içmeye devam ettim gbi bişey amaa Allah korusun yaa bi şişe şampanyayı bitirdiydimmmmSad

ay ne iğrenç ruyaydı of üzgün
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
RE: Bugün Rüyamda...... ?
bugün rüyamda babamla kavga ettik :Dbabam bıcakla bana vurcaktı hadi vurrr vurrr da göreyim dedim:Dbabam daha çok sinirlendi kolumdan tuttu:Dsonra annem kaldırdı :Dgerisini göremedim kim bilir nol olmuştur mechul :Difade
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Cvp: RE: Bugün Rüyamda...... ?
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bugün rüyamda babamla kavga ettik :Dbabam bıcakla bana vurcaktı hadi vurrr vurrr da göreyim dedim:Dbabam daha çok sinirlendi kolumdan tuttu:Dsonra annem kaldırdı :Dgerisini göremedim kim bilir nol olmuştur mechul :Difade

BU SENİN DAYAK İSTEDİĞİNE DELALETTİR kahkahakahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.