You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Bugün Rüyamda...... ?

Bugün Rüyamda...... ?

Yeni Üye
RE: Bugün Rüyamda...... ?
Fare: Fesatcı kadın demek
Kedi : hizmetçi ama yani şeytanda olabilir
namaz kılmak
# Vaktinde ve tam olarak kılınan farz namaz kötü ve yaramaz işlerden el etek çekmeye, her türlü aşırılık ve çirkinlikten uzak durmaya, korku ve endişeden kurtulmaya, diğer farz ibadetlerden birini daha ifa etmeye;
# İmam olarak farz namazı eda ettirmek tazmiinat ödemeye, borçlanmaya yahut bir topluma önemli bir işte önderlik ve rehberlik etmeye;

Anladığım kadarıyla birşeyler yolunda giderken kötü olcak .. Ama Allah seni koruyabilir çünkü farzını fln kılıosun İnş. kötü birşey olmaz Sad
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 02-10-2008, Saat:03:02 PM, Düzenleyen: yaprak95.
R4BİA
Cvp: RE: Bugün Rüyamda...... ?
Snap Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Fare: Fesatcı kadın demek
Kedi : hizmetçi ama yani şeytanda olabilir
namaz kılmak
# Vaktinde ve tam olarak kılınan farz namaz kötü ve yaramaz işlerden el etek çekmeye, her türlü aşırılık ve çirkinlikten uzak durmaya, korku ve endişeden kurtulmaya, diğer farz ibadetlerden birini daha ifa etmeye;
# İmam olarak farz namazı eda ettirmek tazmiinat ödemeye, borçlanmaya yahut bir topluma önemli bir işte önderlik ve rehberlik etmeye;

Anladığım kadarıyla birşeyler yolunda giderken kötü olcak .. Ama Allah seni koruyabilir çünkü farzını fln kılıosun İnş. kötü birşey olmaz Sad

HAY ALLAH RAZI OLSUN SENDEN KARDEŞ VALLA BUNU CANI GÖNÜLDEN SÖYLÜYORUM
YA BEN BU TÜR RÜYALAR HEP GÖRÜYORUM ANLATIYORUM BİRİLERİNE AMA YORUMLAYAMIYOLAR
BAYA Bİ ANLAM YÜKLÜYMÜŞ RÜYAM VALLA ÇOK MAKBULE GEÇTİ TEKRAR ALLAH RAZI OLSUN SAOLASIN

BENDE ŞU ŞEKİLDE YORUMLADIM:NAMAZIMDA ŞEYTAN BANA ÇOK VESVESE VERİYO DAHA Bİ TİTİZ DAVRANMALIYIM NAMAZIMA ÖZEN GÖSTERMELİYİM DİYE YORUMLADIM AMA BİLMİYORUM...
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Rüya hayra yorumlanmalı ve hayır dilenmeli.
Herkese rüya anlatmayın derim ben...
We UNuTmA YaLNıZLıĞıN ÖtEsiNdE GiZLi BiR HaYaT WaR!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
valla ben bi rüya gördüm :D Allah hayırlara getirsin :D şimdi anlatmaya kelimeler yetmez kahkaha
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
Cvp: RE: Bugün Rüyamda...... ?
Sevinç:) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Rüya hayra yorumlanmalı ve hayır dilenmeli.
Herkese rüya anlatmayın derim ben...

kötü ve etkileyici bir rüya görmüşsem birilerine anlatmassam çatlarım o rüyanın ne anlama geldiğini bilmek isterim normal olarak

sen anlatmassın sevinç abla rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Kişi hayır olsun demeden hiç anlatmamaya gayret ediyorum ve kötü gördüysem anlatacak kimse de yoksa hayra yorup suya anlatıyorum alır götürür derler tabi ne kadar doğru bilmiyorum: ))
We UNuTmA YaLNıZLıĞıN ÖtEsiNdE GiZLi BiR HaYaT WaR!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
RÜYALRA ANLAM YÜKLEMEK YANLIŞ OLUR BENCE !
[Resim: 26064.gif] [Resim: 25448.png]
------------------------------------------------------------------------

Cok güze bir gece...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
tamamen kişinin içinde bulunduğu duruma göre şekilleniyor..
hani nerde firavunlar
nemrut varmış bir zamanlar
ârif der inananlar
yener gardaş bak görürsün...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Bende çok kötü bir rüya gördüm ama hatta kabus diyeyim rüya tabirlerine baktım kotu bsy cıkmadı Allahtan hatta iyi diyebilirim çok şükür Sevinç ablanında dedigi gibi bencede anlatmayın rüyalarınızı ...
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
ya ben rüyamı anlattığım zaman en az 15 gün rüya görmüyorum..bu sefer anlatmıcam diyorum..yine dayanamayıp her seferinde anlatıyorum..ya ben her gün rüya görmek istiyoruum :D
Diz çök ey zorlu nefs, önümde diz çök!
Heybem hayat dolu, deste ve yumak.
Sen, bütün dalların birleştiği kök;
Biricik meselem, Sonsuza varmak...
NECİP FAZIL KISAKÜREK
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.