You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

bugün ne öğrendim

bugün ne öğrendim

Profesör
RE: bugün ne öğrendim
gündüz foruma giremedim onun eksikliğini öğrendim
buranın bir aile ortamı olduğundan uğrayıp hal hatır sormanın görev olduğunu öğrendim
RABBİM birlikteliğimizin devamını nasip etsin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
dinimizin kurallarının kıldan ince kılıçtan keskin olduğunu ama zor olmadığını öğrendim zorlaştıranın bizler olduğunu öğrendim
hak ve hakikatın er yada geç mutlaka tecelli ettiğini öğrendim sabır edilmesi gerektiğini beklememiz gerektiğini öğrendim
vede islam dini üzre yaratıldığım için defalarca RABBİME şükrediyorum elhamdülillah
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
imansız birinin vefat ettiginde ruhunun çevreye kötü bir koku yayacagnı ve bütün gayp aleminin bundan çok rahatsız olup lanet edecegni ögrendim
ruhumun bedenimden sıyrıldıgı gün bedenim toprakla birleşecek.
sen yardım eyle Allah 'ım
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Abdest ve namazin kaidelerinden olan niyetin asli tefekkürle yapılan imiş, dil ile söylemenin ikrar amaçli oldugunu 29 yasinda ogrenmiş bulunmaktayım. Ayrıca yemek yerken cekilen besmele dahil namazda söylediğimiz çogu şeyi sadece dilimizle soylemekten kaçınırsak iyi olur diye düşünüyorum.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bu gün
ALLAHA sığınanın mutlaka kazançlı çıkacağını öğrendim
ne kadar gaflette olduğumuzu boş şeylere zaman doldurduğumuz öğrendim
isteyenin kalp ile, isteyenin dili ile
isteyenin de he an şükür,dua edebileceğini öğrendim
film maç seyretmek için zaman sınırı olmayan bizlerin
mübarek gecelerde bir an önce yatmak istememizden belli değil mi?
RABBİM bizleri yolunda dua şükür edenlerden eylesin amin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
cuma gününün muhabbetini, nurunu, kazancını, feyzini, bereketini RABBİMİN bizlere özel lütuflarından nimetlerinden olduğunu öğrendim RABBİM nice cuma bayramlarına erişmemizi nasip eylesin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
herşeyin boş olduğunu boş şeylerle uğraşmanın ömür kaybı zaman kaybı olduğunu gerçekleri doğruları bilmek gerektiğini öğrendim
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.