You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

bugün ne öğrendim

bugün ne öğrendim

Profesör
RE: bugün ne öğrendim
bu gün;
ömrümüzün bir su gibi akıp gittiğini ve boşa giden zamanın heba olduğunu öğrendim
bir besmele çekmenin bile boş zamanı doldurduğunu öğrendim
hayatı dolu dolu yaşamak için ALLAHIN emir ve yasaklarına uymak olduğunu bu durumun hayatın güzelleştirdiğini biz insanların kolay olan yoldan ayrılarak zoru seçtiğimizi öğrendim
rehberimizin kuranı kerim vede onu tamamlayan hadisler olması gerektiğini öğrendim
elhamdülillah
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
genelde hepsini okuyorum kardeşim hepsine cevap yazmak veya bilmediğimiz konuya cevap yazmak olmuyor RABBİM nuruyla nurlandırsın selametle saliha kardeşim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
neler öğrenmedim ki;

formumuzun yararını öğrendim,
bize katkılarını, faydalarını öğrendim,
yalnız insanın mağlup olduğunu,
ancak böyle topluluk içinde olan ve fikir alışverişinde olanın kazançlı kazanan olduğunu öğrendim,
herşeyin RABBİMİN lütuf ve ihsanı olduğunu bir kez daha hatırlayıp daha çok samimiyet içerisinde dua ibadet ve şükür içinde olmamız gerektiğini öğrendim
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Bir bitkinin çorbası- böreği güzel olabiliyorken
Cayi berbat olabiliyor.
Bu cok tuhaf sakata gelmeyelim anne cumlesini ise
Annemin sus ic cabuk kült cumlesi altinda ezilip
Ölümüne iciyorum.

Şüphe bitki cayindan da berbat bir sey.
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
Noyan ablanın foruma bayadır uğramadığı mı öğrendim,inşaallah bize kızmamıştır

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Annesi olmadan bir bebeğe bakmak ne zor bir işmiş. Annesinden ayrılır ayrılmaz ağlamaya başladı, nasıl cıyaklıyor, birde altına yapmaz mı.☺ çaresizlik zor iş.
Bunu ilk beğenen sen ol.
...

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.