You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

bugün ne öğrendim

bugün ne öğrendim

Profesör
RE: bugün ne öğrendim
İŞinde gücünde,kendini ya da ailesini gecındırecek kadar kazana bir insan düşünün.
sadece namaz kılsa,ramazan orucunu tutsa olur mu olur.
bir de günümüzdeki alim,şeyh,hoca,müftü,cemaat mensupları vs olarak yaşam sürenleri düşünün.
düşündüyseniz tamamdır.daha diyecek birşeyim yok.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
sabır dua ve maneviyatın birleşince oluşturduğu erişilmez gücü öğrendim
her şeyin bir derecesi olduğu gibi sabrında derecesi olduğunu ve her insanın seviyesine göre olduğunu öğrendim
ALLAHIM bizi sabredenlerden dua ve maneviyatla birleştirenlerden eyle amin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Nusra teröristleri halka pirinci 100 bin liraya (yaklaşık 1000 lira), çocuk sütünü 30.000 lira (yaklaşık 300 lira) satarak halkı sömüroyor, soyuyor, ölüme mahkum ediyor. Lanetullahu aleyh.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Vatandaş "silahlılar" demiş, ordu olsaydı ordu derdi. Bu haberi yapan sana Suriye devletinin haber ajansı, haberi facede paylaşan vatandaş bu zulmü yapanın "islamcı görünümlü teröristler" olduğunu söylemiş. ÖSO olsaydı islamcı demezdi, IŞİD olsaydı IŞİD derdi. Yani indirek veriler bunu gösteriyor. İsim belirtilseydi daha iyi olurdu tabi.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
söz söylemeden bin düşün bir söylemenin çok ama çok doğru olduğunu öğrendim
görünüşe aldanmamak gerektiğini riyakarlığın insan için ne büyük tehlike olduğunu öğrendim
gıybetin riyakarlığın ve hilenin sonunda büyük kayıplar olduğunu öğrendim
tatlı sözün yılanı deliğinden çıkarır sözünün ruhsatı bitenler için geçersiz olduğunu öğrendim
ALLAHIM bizleri kötü kötülük vede kötülerden muhafaza eyle cennet vatanımızın düzenini bozmak isteyenlere fırsat verme SENİN herşeye gücün yeter amin
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.