You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

bugün ne öğrendim

bugün ne öğrendim

Profesör
RE: bugün ne öğrendim
bu gün imanda sevgiyi öğrendim namazın duanın samimiyet ve teslimiyetin önemini öğrendim
özellikle formumuzun bizlere kazandırdıklarını buranın önemini öğrendim (RABBİM emeği geçenlerden ALLAH razı olsun eski ve yeni yöneticilerde dahil)
edep ve hayanın özellikle hoşgörünün yumuşak huylu olmanın sabırlı olmanın faydalarını öğrendim
RABBİMİN her gününün nimet olduğunu öğrendim hatta aldığımız nefesin önemini öğrendim
ELHAMDÜLİLLAH
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Küçük erkek kardeşim
Kar eldivenlerini ayağına giyip
Kendini maymun yaptı.

Bunu öğrendim.
Hayal gücü inanılmaz bir şey.
Yani biliyorum da
Bi daha öğrendim
Bunu ilk beğenen sen ol.
~Laedri~
Yanlış giden şeyleri düzene koyabilirdim ufak değişiklikler problem olmazdı...
Zaman içerisinde hareket edince birkaç hatamı falan düzeltirdim..
Canım sıkıldımı eski anlatılanarı falan izlerdim gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Acaba nasıl olurdu ?
Yani mesela hata yaptıktan sonra
Onu düzeltti insan
Bunun getirisi olumlu mu olurdu
Yoksa sonuç yine aynı mı olurdu

Hata yaptın diyelim ki
Birini kaybettin
Geri döndün ve onu telafi ettin
Anlık olarak hatanı düzelttin ve sonucu değişti
Fakat bu sonraki genel sonucu değiştirir mi
Kaybetmez misin yoksa yine farklı bir şekilde mi kaybedersin.

( beyin fırtınası yapıyorum aslında- sesli düşünme ( yazma) )
Bunu ilk beğenen sen ol.
~Laedri~
Kaderi mutlak olayı var bizim inançta şöyle düşün eğer nasipten çıktıysa zamanda olaya müdahale etsen bile... Yel götürmezse sel götürür... gülücük
Mevlananın dediği gerçekleşir eğer nasipte varsa el getirir yel getirir sel getirir
Nasipten çıktıysa el götürür yel götürür sel götürür gülücük

Ama tabi birde bilim boyutu var mesela kütle çekimi çok yavaşladı diyelim ve bizde ışık hızına ulaştık bu sefer hangi boyutta oluruz zaman kavramında çıkarmıyız zaman sıfır mı olur...
Şayet zaman kavramından çıkarsak bükme şekillendirme olayı bir nebze gerçekleşebilir
Zaman düzlemini görürüz ve istedipimiz noktaya temas edebiliriz
Sonrası kader kısmet :D
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.