You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

bugün ne öğrendim

bugün ne öğrendim

General
RE: bugün ne öğrendim
Yazma yeteneğinin bende olmadığını Sad
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Makalenizi yine yazın..Sanırım detaylarda boğulunca bağlantı kurulamıyor bir türlü..Yazım işiniz bittikten sonra tekrar gözden geçirin..Gereksiz kısımları çıkartın aradan..insan yazarken farkında olamıyor..bir kaç kez okuyuncaya dek
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 02-08-2015, Saat:12:13 AM, Düzenleyen: Mihman.
General
Zeynep Abla, çalıştığım konu zaten kapsamı dar olan bir konuydu. Yani ayrıntı olması gerekiyordu zaten. Kapsamı geniş olan bir konu olsaydı evet haklısınız detaylara girmekten kaynaklanmış olabilir derdim.

Yani detaylı olmasını zaten kendim istedim. Ama mecburen aynı şeyleri yazmak durumunda kaldım. Çünkü uygun kelimeleri uygun yere yerleştiremiyorum işte.

Bitirebilsem tekrar gözden geçiririm belki; ama bitmiş tek çalışmam yok gülücük

Geçenlerde dedimki ben şu Nasuhi Bilmen İlmihalinin namaz bölümünü şerh edeyim bir. İftitah tekbirini almayla ilgili abartmıyorum iki word sayfası yazı yazdım gülücük Diğer maddeleri hiç sormayın bile gülücükYorum üzerine yorum, kim okuyacak bunu ya dedim sonra kendi kendime gülücük O çalışmayı da bıraktım. Çok başladığım çalışma oldu yani; ama biten hiç yok gülücük

Acaba benim zorlanmam, başaramam normal mi? Yoksa ortalamanın altında bir yazım mı var. İşte bunu bir öğrenebilsem belki şevk gelecek bana.

Bir de hızlı mı yazmaya çalışıyorum acaba. Aklımı veremiyorum belki de. Mesela şuan bu yazıyı yazarken Prof. Dr. Faruk Beşer Hoca'yı dinliyorum. Teravih namazı konusunda Faruk Hoca'yla aynı düşünmemize sevindim. Ben akademisyen olsaydım Faruk Beşer Hoca gibi olurdum büyük ihtimal. Beni ve görüşlerimi merak eden Faruk Beşer'i dinleyebilir gülücük Görüşlerim neredeyse tamamen aynıdır.

Akamisyen olmayanlar arasında ise Nureddin Yıldızla görüşlerim uyar genelde.
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 02-08-2015, Saat:12:31 AM, Düzenleyen: ibni-mesud.
~Laedri~
Bugün bir kez daha öğrendim ki paratoner gibi birisiyim nerde problemli sıkıntılı insan var beni buluyor
Hiç sektirmiyor maşaallah...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.