You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

bugün ne öğrendim

bugün ne öğrendim

Profesör
RE: bugün ne öğrendim
müslümanlığın kıymetini,güzelliği, kazancını, her şeye rağmen müslüman olmayanlardan bir adım olduğumu ama görevleri yapınca kazancın büyüklüğünü anladım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
insanın garip olduğunu ölünce kabirde dahada garip olduğunu eğer ameli salihse amelinin ona dost olacağını insanın tek hakiki dostunun RABBİMİZ olduğunu öğrendim,
dünya da olmadık yerlerden medet umanların gerçek muhtaç olacakları kapının RABBİMİZİN kapısı olduğunu öğrendim,
ekmek yemek için nasıl çalışmak gerekiyorsa, RABBİMİZİN rızasını kazanmak içinde onun istediklerini yapmak için daha çok çalışmamız gerektiğini öğrendim.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
evlat sevgisinin RABBİMİN büyük lütfu olduğunu, ailenin kutsallığını, hanımlarımızın kıymetini, hepsinin büyük emanetler olduğunu, sevginin, saygının, edep ve hayanın önemini, sevginin korkudan daha önce ve önemli olduğunu öğrendim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Bayatladı diye ekmeği atana, Tabağında yemek artığı bırakana, İki gün üst üste aynı yemeği yedim diye eşine bağıran erkeğe, ... Annesinin hazırladığı kahvaltılığı beğenmeyip çöpe atıp okul kantinine dadanan öğrenciye, Evine çalışıp getirdiği erzağa bakıp burun kıvıran ev hanımına,Önüne getirilen yemeği bağıra çağıra zorla yiyen evlada Lüks lokantalarda tabağındaki 150 gr. ete dünyanın parasını ödeyenlere,Şu anki haline şükretmeyip isyan edenlere,her zaman daha fazlasını isteyenlere, İnsan olmayı unutan fertler adına şu resimden utanmayı öğrendim...
[Resim: 10288778_10152432684066264_7591619894258154238_n.jpg]

[Resim: avatar_1657.gif]

Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
geçmişine bakarak geleceğini daha iyi düzenlemeyi, hoşgörüyü, dünyanın kısalığını ve geçiciliğini, her şeyden mesul olduğumuzu, iyi,iyilik ve iyilerin mutalaka kazandığını öğrendim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
[Resim: Bewafa%2BShayari.jpg]

şu resme bakınca muhabbetin dili dini ırkı hatta türünün olmadığını öğrenmek mümkün gülücük

Kedinin yerinde nasılda güven içinde uyuduğunu farkettiniz mi?

[Resim: avatar_1657.gif]

Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Bunu ilk beğenen sen ol.
Çalıkuşu
Sinüzit iltihabının ete dönüştüğünü öğrendim
"Her şey kaderle takdir edilmiştir, kısmetine razı ol ki rahat edesin...”
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.