You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

bugün ne öğrendim

bugün ne öğrendim

Çalıkuşu
RE: bugün ne öğrendim
Uyuyabilmenin büyük bir nimet olduğunu bir kez daha öğrendim.
"Her şey kaderle takdir edilmiştir, kısmetine razı ol ki rahat edesin...”
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Rabbim Her zorlukta bir kolaylık veriyor...kalp ferahlığı veriyor...bunu öğrendim/yaşadım bir kere daha... işittik itaat ettik...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Valla biraz alakasız olacak ama ben de dört çubuk mekanizmasında grafik yöntemle bağıl hız analizini öğrendim :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
Bilgisayarın fazlasıyla gözü yorduğunu öğrendim.

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
sabah namazının önemini, namazın uykudan hayırlı olduğunu, acizliğimi, daha fazla şükür etmem gerektiğini, daqha çok tövbe etmem gerektiğini öğrendim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
dünya hayatının bir sonu olduğunu, ama yaşanması gerektiğini, dünyanın imtihan için olduğunu, ahiret hayatının ebedi olduğunu, aslında dünya hayatını doğru yaşamanın yanlış yaşamaktan daha kolay olduğunu RABBİMİN bu kolaylığı herkese verdiğini öğrendim
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
Sabrın sonunun selamet olduğunu öğrendim.

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.