You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

bugün ne öğrendim

bugün ne öğrendim

Profesör
RE: bugün ne öğrendim
gıybetin ne kadar kötü bir şey olduğunu ama günümüzde güncel bir konuymuş gibi devamlı işlendiğini öğrendim, eğer gıybetle kul hakkı geçiyorsa şayet hepimizin durumunun çok ama çok zorda olduğunu öğrendim, RABBİM yar ve yardımcımız olsun
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
rahmetin, merhametin, hidayetin ne zaman geleceğinin belli olmadığını ama isteyene verildiğini öğrendim,

RABBİMİZİN cömertliğini, nimetlerinin her zaman iyi zamanda da kötü zamanda da bitmediğini öğrendim birde şunu öğrendimki her şeyin kefaretinin olduğunu öğrendim geçte olsa öğrendim işte elhamdülillah
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
İyilik yapınca karşılığında bir kötülük beklemeyi öğrendim.

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Dinimizin hayatımızdaki önemini öğrendim, sağlığın para ve maldan daha önemli olduğunu, zenginliğin fakirlikten daha külfetli olduğunu, ilimin kimde olduğunun bilinmediğini öğrendim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Her türlü sıkıntıya rağmen...Rabbim bir şekilde kalp ferahlığı veriyor...Allah var gam yok...elhamdülillah...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
gecenin sessizliğini, yalnızlığımızı, sağlığın her şeyden önce olduğunu öğrendim, şükrü öğrendim
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
Beklemenin ne kadar zor olduğunu öğrendim.

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
insanlara ne kadar değer verirsen bir o kadar şımardığını öğrendim...nankör olan kediler değil bence gülücük
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.