You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Bugün çok fazla karma puanı verdiniz.

General
''Bugün çok fazla karma puanı verdiniz.''

Sadece 3 adet verdim rep ve bu yazı çıktı.

Nedenki?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Bugün çok fazla karma puanı verdiniz.
rep olayı 24 saat uzerınden hesaplanıyor sanıyorum...24 saatlık rep performansına gore oto hesap yapıyor sıstem...benım gorusum bu tabı...
bı sure sonra duzelecektır....
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
[b]24 saatte 3 rep değildir ama sistem ve ben bugün ilk defa rep verdim gece 12 den sonra zaten yoktum.3 repden sonra bugün çok rep verdiniz diye hata mesajı çıkıyor.
Yeni bir üyenin rep sınırlaması nedir?
[/b]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
evet degıldır tabıkı..ama dun gun ıcınde verdıgın rep mıktarına bakarsan daha ıyı anlarsın çiçek...
bır oncekı gun tum replerı arkadaslardan bırıne vermıstım saat 11 30 cıvarları ıdı.ertesı gun yıne aynı saate kadar bu hatayı bana da verdı...mesela,sıstem sadece cuma gununu 24 saat olarak algılamıyor..ıkı gun ıcnde kı 24saatlık dılımı esas alıyor....dıye tahmın edıyorum....
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 07-08-2010, Saat:10:39 AM, Düzenleyen: taha yusuf.
General
Sorun orada ya zaten rep sistemini fazla kullanmıyorum ortalama günde 1-2 rep ya veriyorum ya vermiyorum sınırı aşabilecek kadar bir rep kullanıcısı değilim hadi diyelim dün bugünden fazla verdim toplasan oda 5 repi geçmez zatengülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Sende betimleme uzmanısın sanırım lahavle ne var sorguluyoruz işte vatandaş hakkını aramasınmı sopaanladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
nefti demekki akşam admin siteyi bozmuş gelsin sorarız) gece uykuluklu bişeyler yaparsa bozar böyle işte repleri falan)
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.