You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

buda benim geçnlige hitabem olsun...

Uzman
Bu da benim gençliğe hitabem...
Ey Türk gençliği ! Birinci vazifen tüketim çılgını olman, aldıkça almandır... Gösterişliğin ve özgürlüğünün yegane temeli budur....Ev yemeklerin den uzak durup fast foodlara saldırman senin en kıymetli hazinendir.... Cebren ve hile ile maneviyatına, müspet değerlerine seni çekmek isteyen dahili ve harici hacılar, hocalar ve alimler olabilir.... Kısa yoldan zengin olmak için Sahip olduğun para, bankadaki faizinde mevcuttur,fıtratına her türlü ihaneti çevrendeki dazlaklarla yapmandır bu kudret senin ortamında oldukça fazladır...
seni farzdan imandan sünnetten uzaklaştırmak isteyen adına arkadaş dedigin gaflet sahipleri olacaktır yapman gereken bunlara karşı koymaman ve imandan uzaklaşmandır...

kardeşlerim abilerim ablalarım yazılacak anlatılacak paylaşılacak ve bu pragrafı devam ettirebilecegim o kadar şey var ki ben yazdıkça ellerim titredi yeter dedim...

Allah hepinizden razı olsun
ruhumun bedenimden sıyrıldıgı gün bedenim toprakla birleşecek.
sen yardım eyle Allah 'ım
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: buda benim geçnlige hitabem olsun...
gülücük

[Resim: avatar_1657.gif]

Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
geçen lerde yazmıştım okunmasını istedigim için güncelledim...umarım begenirsin ve haklı bulursunuz...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
içine düştüğümüz vahim durum malesef ki bu..Böyle düşünenler var tabi ..Allah Razı olsun.

[Resim: avatar_1657.gif]

Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
ne yazıkki ablacım gerçekten de böyle...arasıra çevreyi izliyorum insanlar artık dünyevi yaşamı tam olarak böyle görüyorlar çok yazık çok acınası durumlar...çocuk yetiştiriyoruz böyle çevrelerde büyüyecek Allah ım bizleri hakkıyla çocuklarını yetiştirenlerden eylesin inşAllah
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.