Gelip alabilirsin emanetini...
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
aLyazmaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Nizam-ül Mülk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ne gerek vardı bana şiir yazmaya canım
zahmet olmuş sağolasın
hehehehe rica ederim
giderayak işlerim var bitirilecek, 
Nizam-ül Mülk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aLyazmaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Nizam-ül Mülk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ne gerek vardı bana şiir yazmaya canım
zahmet olmuş sağolasın
hehehehe rica ederim
beğenmedim ama

saygı duyuyorum 
aLyazmaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Nizam-ül Mülk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aLyazmaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Nizam-ül Mülk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ne gerek vardı bana şiir yazmaya canım
zahmet olmuş sağolasın
hehehehe rica ederim
beğenmedim ama
o senin
düşüncensaygı duyuyorum
Nizam-ül Mülk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bana yazıosun ben beğenmiyorum umrun değil

aLyazmaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Nizam-ül Mülk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bana yazıosun ben beğenmiyorum umrun değil
sen üstüne alınmadın mı ilk
hem bu benim tarzım olabilir yani yadsımamak lazım böyle durumları

Nizam-ül Mülk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aLyazmaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Nizam-ül Mülk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bana yazıosun ben beğenmiyorum umrun değil
sen üstüne alınmadın mı ilk
hem bu benim tarzım olabilir yani yadsımamak lazım böyle durumları
hee sen de he dedin
şimdi de diomki bana yazdıysan benim beğenmemi önemse yani

aLyazmaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o zaman beğende uğraştırma
hem o kadar hediye etmişiz insan nezaketen beğenir yane

Nizam-ül Mülk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aLyazmaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o zaman beğende uğraştırma
ben bir doğrucu davut um
beni sevecksen böyle sevvv

Nizam-ül Mülk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aLyazmaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o zaman beğende uğraştırma
ben bir doğrucu davut um
beni sevecksen böyle sevvv
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.