You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Bu sayfaya destek bekliyorum dostlar Allah için lütfen!!

Bu sayfaya destek bekliyorum dostlar Allah için lütfen!!

Profesör
RE: Bu sayfaya destek bekliyorum dostlar Allah için lütfen!!
facebook iyi bişey değil
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Hemen kötüye yorumlamınıza anlam veremiyorum ki arkadaslar cevaplarına saygı gösteriyorum elbette ben burda ki mesajımda facebookun reklamını yapmadım ki ha benim actıgım sayfada olumsuz örnek ve ya kötüye dair birsey görmüsseniz amenna.Lütfen ben sadece sizden gidip bi bakmanızı istedim başka bir amacım yok
tesekkür ediyorum.
Degerli enesemre120 Kullanicisi Apr 2010 Tarihinden Beri İmam Hatip
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
facebook kullanan imam hatiplilerin kullanabileceği bi sayfa olur en azındangülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Sayın admin özür diliyorum belki izinsiz bir sekilde bu davranısı yaptım ama inanın öyle huzurlu bir ortam oluyor ki.Sayfamızda internet sitemiz olarak sizi yayınlıyorum ve bir sekilde formunuza göz atmaları için yazı ve paylasımlarda bulunuyorum.Lütfen sayın admin bizleri desteklerseniz inanın cok mutlu oluruz tüm arkadaslar adına söylüyorum bunu.İyi forumlar..selam ve dua ile
Degerli enesemre120 Kullanicisi Apr 2010 Tarihinden Beri İmam Hatip
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
İhl'li olmak isterdim.

Sen kusuruna bakma bazı arkadaşlar bu forumda biraz asabidir. Kendi görüşlerini başkalarına dayatmayı çok severler gülücük
[Resim: 65897398.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.