You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

bu sarışınlara bayılıyorum

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Bir sarısın, bir kızıl ve bir esmer kız yanmakta olan bir binanın çatısında mahsur kalmışlar. itfaiye hemen olay mahalline gelmiş, gerekli cihazları cıkarmışlar.Catıdan atlayanları tutmak icin yanlarında getirdikleri carşafı tuttuktan sonra, çatıya doğru seslenmişler; "Atla. Bu tek sanşımız". Esmer olan kız çatının kenarına kadar gelmiş ve kendisini aşağıya bırakmış. Tam çarşafa gelirken, itfaiyeciler birden çarşafı kenara çekmişler. Esmer kız domates salçası gibi yere yapışmış. Itfaiyeciler tekrar catıya seslenmişler; "Hadi atla. Yoksa kurtulamayacaksın." Kızıl saçlı aşağıya bağırmış; "Atlamam. Biraz once yaptığınız gibi çarşafı çekersiniz siz". İtfaiyeciler; "Hayır, çekmeyiz. Biz sadece esmerler icin bunu yaparız". Boyle söylenince, kızıl saçlı da kendisini çatıdan aşagıya bırakmış. Itfaiyeciler esmer kızda oldugu gibi yine aniden çarşafı kenara çekince, kızıl saclı da elmalı kek gibi yere serilmiş. Çatıda sadece sarışın kalmış. itfaiyeciler daha once de yaptıkları gibi; "Atla, atla. Yoksa yanarak oleceksin". Sarışın; "Kesinlikle atlamam. İki arkadaşım atladığında çarşafı çektiniz. Ben atlarken de çekersiniz". itfaiyeciler; "Kesinlikle cekmeyecegiz. Söz veriyoruz". Sarışın kız; "Bakın, sizin çarşafı çekmeyeceğinize güvenemiyorum. şimdi çarşafı yere bırakın ve etrafından çekilin...icýnicýn
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
RE: bu sarışınlara bayılıyorum
ey allahım ya icýn
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cvp: bu sarışınlara bayılıyorum
o adamlardan daha aptal bir kız düşünemiyorum icýn
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
gwts Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nuhahahahSmile ama sarısınlara laf yok hıhböğğgülücük hırrrrrrr

niyeki sarışın işte adı çıkmış aptal cidden var ama aptallık heeicýn
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
Cvp: RE: bu sarışınlara bayılıyorum
gwts Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hıh böğğgülücük

kızım sen sarışın dilsinki niye alınıyon beeeicýn
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
gwts Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nuhahahahSmile ama sarısınlara laf yok hıhböğğgülücük hırrrrrrr

niyeki sarışın işte adı çıkmış aptal cidden var ama aptallık heeicýn

peeh! lafa bak
her sarışın aptal olucak diye bişi yok ablacım
bende sarışınım ve şafağında dediği Giibi sarışınlara laf etmeyin
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Cani adamların oyununa gelmiim dedi ama sarışın yine aptal olarak kaldı
bu sarışınlar hiç değişmicek.
icýnicýn
We UNuTmA YaLNıZLıĞıN ÖtEsiNdE GiZLi BiR HaYaT WaR!!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.