You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Bu Ne Sevgi Allah'ım !

Bu Ne Sevgi Allah'ım !

Kavgaci
Bu Ne Sevgi Allah'ım !
[Resim: 37904_1462457815036_1641203044_1074993_7224251_n.jpg]

Bir gün, iki Peygamber torunu, Hz. Hasan ile Hz. Hüseyin arasında bir meselede anlaşmazlık çıkmıştı. İkisi de birbirlerine gücendiler. Fakat, çok geçmeden, bir hiddet anında birbirlerine söyledikleri sözlerden pişman oldular.
O sıralar biri gelip Hz. Hüseyin’e: “Sen Hasan’ın küçüğüsün. Gidip özür dilemek sana yakışır” dedi. Hz. Hüseyin şöyle cevap verdi: “Ben Resûlullah’tan bir hadis duymuştum. Barışmayı ben taleb edersem, dedemin emrine karşı gelmiş olmaktan korkarım.”
Hz. Hüseyin, duyduğu hadisi şöyle açıkladı: “İki kimse arasında uyuşmazl...ık çıkar da hangi taraf başını eğip öteki tarafla anlaşmaya talip olursa, cennete ondan önce girer.”
Bu hadisi zikrettikten sonra, Hz. Hüseyin: “Barışmaya ben talip olursam, ağabeyim Hasan’ı sevap işlemekte geçmiş olmaktan çekinirim”
dedi. “O yüzden, bekliyorum ki, o bana gelsin. Hz. Hasan, bunuduyunca Hz. Hüseyin’in yanına koştu ve derhal kucaklaşıp barıştılar.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Bu Ne Sevgi Allah'ım !
gülücük oy oygülücük
eee kimin torunLarı böylesi güzel bir ahlak tabi ki böyle mubarek bir dedenin torunLarına yaraşır...saoLasın kardeşim
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 23-08-2010, Saat:10:55 PM, Düzenleyen: iLahi_aŞk.
ölüm değilse bizi ayıran yazık olmuş
RE: Bu Ne Sevgi Allah'ım !
abi ne güzel ya gülücük bide bize bak Saskin
[Resim: ts_atki2.gif]
Dev gibi kestane ağaçları altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımız mosmor olana kadar balık tuttuğumuz fırtınanın cocuklarıyız biliyoruz ki hırçınlığımız, asiliğimiz, ondandır.

[Resim: tb43nr.gif]

Şampiyon Trabzonspor

Kuşkusuz çocuğuna ''tabağını bitir'' diye bağıramayan tek anne, afrikalı ANNE'dir...
Ölmesinler Artık ..!

AFRİKA yaz 5601'e gönder...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 24-08-2010, Saat:12:31 AM, Düzenleyen: PoKou / 61.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.