You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
RE: Bu Kim?
haklısın tesir kardeşim gülücük
öylede peygamber efendimiz s.a.v hiç kafirlerle konuşmamış mı ?

böyle deyip kesip atmak doğru değil, onları tasvip etmedikten sonra ve sadece diyalogtan mana çıkarılmamalı çıkarılırsa ki, bilirsin buda suizan olur.
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Bak Nazlıcan kardeş yukarıda bir şey belirttim sonrasında cevabım eksik kalmış, ben hesabını veremeyeceğim hiçbir şeyi yapmam, hiçbir sözü söylemem. Seni verdiğin oylarla yönetenleri onların ailelerini başa geldikten beri yukarı doğru ivme kazanan mal varlıklarını incele, ondan sonra bana ayet yaz.

Haklıyım, bunun farkında değilsin belki kinaye yapıyorsun ama umarım bunu bir gün gerçek manada söylersin. Peygamber efendimizle kafiri kıyasladığının farkındasın değil mi? Peygamberimiz kafirle konuşmuştur evet bunu kim inkar edebilir, ama dost olmuş mudur? Bunu söyle
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
tesir kardeşim sana hak verdim ama sen fark etmemişsin gülücük seni anlıyor ve takdir ettim..
yalnız bu konulara girildimi alınmalar kırılmalar olur.

ayrıca her nefis ölümü tadacak ve hesap verecektir.

en güzeli Ümmeti Muhammed için sahili selamete ulaşması için dua etmek, Rabbim cümlemizi istikametten, hidayetten ayırmasın... Amin..!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Ben kırılmam ama üzülürüm, çünkü Müslüman kardeşimin yanlış düşünceler içerisinde olması beni üzer ki, görmekteyim yanlışlar içerisinde olduklarını bir yandan da tahammül edemiyorum buna, Rabbim yakın zamanda "Müslüman"ları selamete çıkarsın, hak edenlere de hak ettikleri cezaları versin inşallah.. (Allah her şeyi hakkıyla işiten ve bilendir"

Belirttiğin şeyden kişisel bir kırgınlık ve üzüntü duyduğunu seziyorum, böyle bir şey varsa hakkını helal et, amacım böyle bir şey yapmak değildi sende biliyorsun
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
aynen katılıyorum ve kişileri yargılamak bizim işimiz değil..! icon

sevgili kardeşim tesir, gülücük hayır alınmadım ve üzülmedim müsterih ol..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
[Resim: n5bh3.jpg]

"Ezanı duyunca müziğin sesini kısmaması normaldir,
        Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
Siyasetle aram olmadığını söyledim ve kimine göre sözdedir kimine göre özdedir o yüzden bu düşüncene yorum yapamıcam ama herhangibir siyasetçi deyıl :D

"Ezanı duyunca müziğin sesini kısmaması normaldir,
        Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.